Diana Morar: În Parlamentul României voi găsi cele mai bune soluții legislative pentru problemele oamenilor!

La început, în experiența de avocat, spețele, cauzele pe care le ai te marchează, trăiești mult mai puternic alături de cei care vin cu mici drame în fața ta și îți cer ajutorul.
Întotdeauna am avut o empatie puternică față de cei care aveau probleme și sunt multe cauze pe care le-am tratat cu titlu pro bono.
Îmbrățișând profesia de avocat, nu pui la dispoziția oamenilor doar cunoștințele tale juridice, ci dedici o parte din sufletul tău cauzei lor, trăiești alături de cei in nevoie, încercând sa găsești cele mai bune soluții.
În Parlamentul României voi găsi cele mai bune soluții legislative pentru problemele oamenilor, fiindu-le aproape prin întreaga activitate dedicată acestui scop.
#dezvoltamRomânia #incepemcudreptul

Comandat de Partidul Naţional Liberal - Filiala Bistriţa-Năsăud. Executat de SC Răsunetul Media SRL. Cod Unic de Identificare al mandatarului financiar 11200025

Comentarii

01/12/20 11:12
cititor

Stimata doamna, mutati-va la PSD... sau oricare alt partid de stanga politica, ptr ca ideile Dvs nu sunt de dreapta capitalisto-terorista absolut deloc !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5