Diana Morar: PNL propune stimulente fiscale, PSD vine cu noi impozite şi taxe

Consilierul municipal Diana Morar a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că PNL a depus o iniţiativă legislativă pentzru stimularea antreprenorilor care-şi plătesc taxele înaintea expirării termenelor legale de plată. Potrivit acesteia, firmele vor putea primi un stimulent fiscal, sub forma recuperării unui cuantum care variază între 30 -50% din impozitul pe profit datorat statului în anul respectiv.

         „Motivul pentru care PNL a venit cu o astfel de iniţiativă este că aceste sume de bani se reîntorc către agenţii economici şi pot contribui, în primul rând, la dezvoltarea afacerii lor, la crearea de locuri de muncă sau chiar programe de perfecţionare profesională a angajaţilor. În acest fel, PNL arată că a înţeles că pentru a sprijini economia naţională trebuie să vii cu exemple de stimulare a mediului de afaceri, în mod concret şi constructiv. În tot acest timp, PSD întâmpină mediul de afaceri cu noi impuneri de taxe şi împovorări, menite ca într-un termen foarte scurt să anuleze iniţiativa privată şi să-i pună pe antreprenori în situaţia de a-şi închide afacerile”, a argumentat Diana Morar.

         Preşedinta femeilor liberale a menţionat că taxa de solidaritate de 2% ascunde „incapacitatea guvernanţilor de a găsi soluţii pentru a stimula economia”, scoţând la lumină „disperarea PSD”.

 

        

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5