Diana Morar (PNL): Haosul provocat de guvernarea PSD, stopat prin adoptarea moţiunii de cenzură

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale, av. Diana Morar, consideră că prin moţiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului, PNL luptă cu armele conferite de Constituţie, însă pentru a avea şanse de reuşită este nevoie ca fiecare cetăţean nemulţumit să îşi manifeste nemulţumirea. Consilierul municipal a precizat, în cadrul unei conferinţe de presă, că moţiunea a fost iniţiată ca urmare a efectelor produse de guvernarea PSD.

         „România este ultima ţară din UE la capitolul investiţii în resurse umană, însă PSD vrea să fie prima ţară la transferul obligaţiilor contribuţiilor salariale de la angajator la angajat. În România există 9 pensionari la 10 angajaţi, cu un deficit la bugetul de pensii de 4,5 miliarde euro în prezent, însă PSD doreşte micşorarea contribuţiei la Pilonul II de pensii, precum şi naţionalizarea acestora. În România, natalitatea este în continuă scădere de 27 de ani, însă PSD s-a grăbit ca printre primele cârpeli pe care le-a făcut bugetului să fie plafonarea indemnizaţiilor de creştere a copilului”, a declarat Diana Morar.

         Aceasta a făcut referire şi la tariful mare de furnizare a energiei electrice, a gazelor naturale, de creşterea istorică a ROBOR, a cursului euro, dar cel mai grav lucru este că Guvernul PSD „clamând creşterea economică, în realitate a îndatorat ţara cu 10 miliarde euro în şapte luni”.

         „Acestea sunt efectele guvernării PSD. Cum putem stopa noi acest haos? Prin demiterea Guvernului, prin adoptarea moţiunii de cenzură. Ce câştigăm noi toţi? Punem punct haosului din ţară, stopăm aberaţiile fiscale, abrogăm ordonanţele de urgenţă care au produs tot acest haos, redăm încrederea investitorilor, oprim atacul la independenţa justiţiei şi, cel mai important, revenim la respectarea separaţiei puterilor în stat”, a concluzionat av. Diana Morar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5