Astăzi, 16.30: Peste 500 de bistriţeni vor ieşi în stradă pentru a susţine moţiunea de cenzură depusă de PNL

          Sute de bistriţeni, membri şi simpatizanţi liberali, sunt aşteptaţi astăzi, la ora 16.30, în faţa sediului PNL Bistriţa-Năsăud de pe Pietonalul „Liviu Rebreanu”, la un miting de susţinere a moţiunii de cenzură împotriva Guvernului PSD. De la ora 17.00, manifestanţii se vor îndrepta spre piaţeta din faţa Palatului Administrativ, unde va fi citit textul moţiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

          „Astăzi, se va citi în Parlament moţiunea de cenzură depusă de Partidul Naţional Liberal, acest lucru se va întâmpla în jurul orei 18.00, şi de aceea în toate municipiile reşedinţă de judeţ din ţară vor avea loc acţiuni de susţinere a moţiunii de cenzură. Vom organiza o manifestare de stradă, nu discutăm despre o manifestare revoluţionară, prin care să punctăm citirea moţiunii de cenzură, să conştientizăm pe concitadinii noştri, pe conjudeţenii noştri cu privire la aberaţiile pe care guvernarea Dragnea, sub diferitele ei forme, prin diferiţii ei intermediari, le scoate pe bandă rulantă. Atributele acestei guvernări sunt impostura, minciuna şi slugărnicia faţă de un grup infracţional organizat, condus de către capo Dragnea Liviu”, a declarat liderul PNL B-N, Ioan Turc.

          Consilierul local Diana Morar, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale, a transmis reprezentanţilor societăţii civile, sindicatelor, patronatelor să se alăturle demersului PNL, cu toţii fiind afectaţi de măsurile legislative adoptate de Guvernul actual. „La acţiune sunt invitaţi să participe toţi cetăţenii care nu sunt mulţumiţi de actuala guvernare, de modul dezastruos în care Guvernul conduce România şi de impactul socio-economic al măsurilor adoptate pe bandă rulantă de Cabinetul Tudose. Prin această moţiune, PNL luptă cu armele puse la dispoziţie de Constituţie, însă pentru ca aceasta să constituie o reuşită, este nevoie ca fiecare cetăţean nemulţumit să se alăture şi să-şi manifeste în acest cadru nemulţumirea, prin susţinerea moţiunii de cenzură”, a declarat Diana Morar.

Comentarii

22/11/17 10:09
Comentariu

Nu draga, ci " peste 500 de liberali " ( care sunt din Bistrita ) ... asa este corect .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5