PSD: A trecut deja o săptămână de la votarea moțiunii de cenzură și NU există niciun plan pentru guvernarea României

A trecut deja o săptămână de la votarea moțiunii de cenzură și NU există niciun plan pentru guvernarea României din partea celor care au dărâmat Guvernul PSD.
 

Poate că nu conștientizați, dar fiecare zi de întârziere costă țara și generează noi blocaje sau întârzieri în toate domeniile.

De asemenea, atragem atenția că suntem în pragul iernii, iar românii au nevoie de un guvern pe deplin funcțional, care să ia măsurile necesare inclusiv pentru situațiile neprevăzute.
 

Atragem atenția că e nevoie de organizarea rapidă a examenului de rezidențiat, iar rezidenții amenință cu plecarea din țară. Fără un ministru la Ministerul Educației, examenul de rezidențiat nu poate avea loc.

PNL și celelalte partide care au votat moțiunea au răspunderea integrală pentru a rezolva problemele României.  Fie vin cu un program de guvernare, fie se recunosc incapabile să guverneze țara.

 

Comandat de Partidul Social Democrat-PSD. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190008 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5