Diplomă de excelenţă pentru Heinrich Schnatmann

Profesorul Heinrich Schnatmann este un exemplu de persoană publică, care a înţeles că a dărui, este echivalent cu a dobândi. Reprezentant al asociaţiei germane de utilitate publică, Schnatmann, încă de acum şase ani, când a venit pentru prima dată în judeţul nostru, s-a implicat activ în tot ceea ce înseamnă acţiune socială. Alături de partenerii germani, profesorul Schnatmann a făcut diverse donaţii în bani, mobilier, aparatură sanitară pentru spitale şi centre sociale din judeţ, şi multe alte acţiuni caritabile. Ca o recunoştinţă pentru munca şi efortul depus, Heinrich Schnatmann a primit o Diplomă de Excelenţă, care i-a fost înmânată de preşedintele CJ, Liviu Rusu.

Vizibil emoţionat, Heinrich Schnatmann a declarat: „Este un pas în colaborarea de lungă durată între Germania şi România. Acum şase ani, nu ştiam că există judeţul Bistriţa-Năsăud. Trebuie să vă spun că, am arătat multor persoane din landurile germane, că judeţul dumneavoastră este buricul pământului, aici în România”.

Liviu Rusu, preşedintele Consiliului Judeţean i-a mulţumit lui Schnatmann pentru contribuţia deosebită în dezvoltarea relaţiilor dintre judeţul nostru şi regiuni din Germania, cât şi pentru sprijinul acordat unităţilor spitaliceşti, sociale şi de învăţământ din judeţul nostru, şi a încheiat astfel: „Există oameni cu un dezvoltat simţ umanitar care îşi găsesc timp şi resurse financiare pentru a face bine pentru oameni. O asemenea persoană este Heinrich Schnatmann”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5