Directorul Valentin Pop Mititean, detaşat în Oltenia

Şefii direcţiilor agricole judeţene au fost împrăştiaţi în ţară. Prin ordin al ministrului Agriculturii, directorul Valentin Pop Mititean ar urma să ocupe funcţia temporar vacantă de director executiv al Direcţiei pentru Agricultură din Dolj. Durata…patru luni. Normal, ar avea acelaşi salariu ca la Bistriţa.

„Momentan, nu cred că voi pleca. Să vedem ce decid şi ceilalţi colegi de la nivel naţional, pentru că nu este vorba despre o problemă individuală”, ne-a declarat Valentin Pop Mititean.

Astfel de mutări şi permutări s-au făcut la aproape jumătate din direcţiile din ţară. Dacă nu se vor conforma ordinului ministerial, aceştia riscă să fie demişi. La Bistriţa ar urma să vină omologul din Bihor, potrivit timponline.ro.

De fapt, e clar că această mişcare nu este altceva, decât o modalitate de a-i schimba pe directorii PDL, guvernanţii nereuşind până acum să-i înlocuiască cu cei ai USL. În aceste condiţii, ministrul Agriculturii a apelat la împrăştierea directorilor prin întreaga ţară.
De exemplu, la Gorj, a ajuns directorul din Neamţ. Cel din Gorj a fost trimis la Galaţi. Şeful din Alba ar urma să conducă agricultura din Olt şi tot aşa. Unii s-au dus deja.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5