Ing. Ioan Nuţu Tabără revine la şefia Agriculturii bistriţene

După luni bune de mutări şi permutări, Direcţia pentru Agricultură Bistriţa-Năsăud este condusă, din nou, de ing. Ioan Nuţu Tabără. Acesta a fost felicitat de prefectul Ioan Ţintean, în cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural.

Tabără fusese detaşat, în octombrie 2012, pe pe funcţia publică, temporar vacantă, de director executiv gradul II, până la revenirea titularului pe post din concediu medical. La acea vreme, titular era un director din Bihor, detaşat şi el la Bistriţa, care s-a îmbolnăvit subit.
Valentin Pop Mititean, trimis în Dolj, nu a stat degeaba şi a dat în judecată Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Într-o primă fază, Mititean a câştigat, şi a fost repus în funcţie. În prima zi din 2013, specialiştii de la Agricultură nici nu mai ştiau ce şef să felicite. Asta pentru că în biroul I era atât directorul interimar Nuţu Tabără, cât şi fostul director, Valentin Pop Mititean. Finalmente, director executiv până zilele trecute a fost Mititean, care acuma fost trecut pe un post de execuţie, cu statut de consilier superior.
Apele s-au limpezit în telenovela agrară. Noroc cu fermierii se conduc singuri, iar grijile şi le duc pe umerii lor, nu ale instituţiilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5