Distrugerea identităţii româneşti

Astăzi unele forţe doresc distrugerea identităţii poporului român printr-un preces continuu de atacare a valorilor sale fundamentale, atacarea Bisericii Ortodoxe strămoşeşti, distrugerea valorilor morale şi a familiei tradiţionale româneşti dezrădăcinarea omului, distrugerea mentală a românului nostru pentru a deveni rupt de rădăcinile strămoşeşti, de ţara lui, de familia lui, de neamul lui. Omul acesta trebuie să nu mai aibă valori morale la care să se raporteze, modele morale pe care să le urmeze, să nu mai aibă un scop, o ţintă, un sens în viaţă, să fie om al nimănui, inconştient faţă de realitatea reală înconjurătoare, ignorant şi nepăsător faţă de nedreptăţile din preajma sa, egoist şi ahtiat după bani, într-un cuvânt, un fel de sclav perfect pentru cei care-l conduc şi-l manipulează.
Credinţa ortodoxă strămoşească îi ţine pe oameni uniţi şi promovează valori morale deosebite, omenie, altruism, comuniune, iubire faţă de aproapele, promovează modele demne de urmat, Iisus Hristos, sfinţi, mari duhovnici din Biserici şi Mânăstiri. De aceea sunt atât de furios şi permanent atacate Biserica şi credinţa noastră strămoşească, de aceea ei vor scoaterea icoanelor din şcolile noastre, religia să nu mai fie obligatorie în şcoli, de aceea prezintă obsesiv cazuri de preoţi corupţi, de aceea fac mari şi zgomotoase eforturi pe internet, ziare şi tv pentru a crea impresia că religia, credinţa în Dumnezeu şi Biserica Sa reprezintă ceva primitiv, pentru oameni înapoiaţi. „Cine combate Ortodoxia numai român nu e”, spunea marele nostru poet naţional, Mihai Eminescu.
Biserica Ortodoxă strămoşească este, de multe sute de ani, unificatoarea şi păstrătoarea limbii noastre româneşti, cea care n-a îngăduit înghiţirea noastră de polonezi, unguri, tătari sau turci.
Marele scop al acetor sforari este deznaţionalizarea românilor şi primul pas pentru atingerea lui este ateizarea noastră, adică nu Dumnezeu este Creatorul omului, ci maimuţa. Credinţa noastră ortodoxă ne ţine uniţi în sângele şi destinul nostru ca popor.
Se atacă permanent identitatea noastră naţională. Sentimentul acesta că aparţii unui popor, unui neam cu adânci rădăcini istorice îţi dă o trăire înaltă, îţi oferă motivele necesare pentru a apăra Ţara şi Neamul, de aceea acest sentiment trebuie puternic atrofiat, ei vor ca românii să fie puternic discreditaţi public, trebuie prezentaţi ca leneşi, hoţi, infractori, violatori, deşi ţara noastră a oferit umanităţii mult mai mult decât alte state cu ştaif. Se doreşte ca românul nostru să-şi piardă rădăcinile sale solide româneşti pentru că doar aşa el nu mai are pentru ce lupta, nu mai are nici un ţel.
Trebuie să fim naţionalişti în sensul apărării valorilor noastre fundamentale, Dumnezeu, Naţiune, Familie, să ne apărăm tradiţiile, obiceiurile noastre seculare, conştiinţa de neam, istoria noastră.
Fmilia trebuie să fie nucleul societăţii noastre normale, care, legând trecutul cu prezentul, ţine unit poporul, neamul, ţara noastră. Cei care doresc distrugerea ideii de familie creştină, pentru a crea acel om debusolat, absent în iubirea reală, fără interes faţă de ţara şi neamul lui, o fac prin metodele lor specifice, vor distrugerea ideii de căsătorie creştină, ce dacă trăieşti în concubinaj, ce dacă ai copii din flori, se promovează pe internet şi la tv pornografia, sexul deşănţat, se promovează „drepturile” gay şi a homoxexualilor.
În încheiere îl citez pe marele nostru istoric Nicolae Iorga, care spunea, „O naţiune care nu-şi respectă trecutul şi obiceiurile creştine, un popor care-şi pierde credinţa şi nu cultivă iubirea faţă de moşie şi strămoşii săi este un popor condamnat la pieire.”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5