Vor distrugerea neamului românesc

Astăzi sunt forţe care urmăresc pas cu pas distrugerea identităţii poporului român printr-un proces continuu de atac la valorile sale fundamentale, credinţa în Dumnezeu, în Sfânta Treime, valorile noastre morale cruciale, în primul rând familia creştină, şi rădăcinile româneşti cu tradiţiile şi obiceiurile noastre ca neam. Se urmăreşte dezrădăcinarea omului, distrugerea mentală a românului nostru pentru a deveni rupt de rădăcinile strămoşeşti, de patria lui, de familia lui, de neamul lui. Omul acesta „nou” trebuie să nu mai aibă valori morale la care să se raporteze, modele morale pe care să le urmeze, să nu mai aibă un scop, o ţintă, un sens în viaţă, să fie om al nimănui, inconştient faţă de viaţa reală, ignorant şi nepăsător faţă de nedreptăţile din jurul său, egoist şi robit banului, într-un cuvânt un fel de sclav perfect manipulabil.
Credinţa ortodoxă strămoşească îi ţine pe oameni uniţi şi promovează valori morale deosebite, omenie, altruism, comuniune, iubire faţă de aproapele, promovează modele demne de urmat, Hristos, Sfinţii Apostoli, marii noştri duhovnici din Biserici şi Mânăstiri. De aceea sunt atât de furios şi perseverent atacate Biserica Ortodoxă strămoşească, credinţa noastră în Dumnezeu, de aceea vor cu atâta ură scoaterea icoanelor din şcolile noastre iar religia să nu mai fie obligatorie în şcoli, de aceea prezintă obsesiv cazuri de preoţi corupţi, de aceea împânzesc internetul şi presa cu mizerile lor, de aceea anumite televiziun sunt mai imorale ca niciodată, le mai rămâne transmiterea directă a actului sexual.
Atacă şi discreditează murdar şi familia creştină, această celulă de bază în orice societate normală. Homosexualii şi lesbienele demonstrează public, vor oamenii să se căsătorească la Primărie, toate acestea pentru a discredita ideea de familie creştină normală. Că doar căsătoriţi plătesc mai bine taxele şi impozitele, numai că acestea sunt plătite la greu tot de creştinii acestei ţări, peste 94% din populaţia ţării. La noi în judeţ ateii reprezintă aproximativ 2% din populaţia judeţului.
Deputatul Remus Cernea, merge cu neobrăzarea prea departe, la o emisiune în direct la o televiziune, ne spune că dacă Hristos ar fi aici, atunci s-ar amesteca cu drag printre manifestanţii homosexuali şi lesbiene.
Se atacă permanent identitatea noastră naţională. Sentimentul că aparţii unui popor, unui neam cu adânci rădăcini istorice, îţi dă o trăire înaltă, îţi oferă motivele necesare pentru a apăra Ţara şi Neamul, de aceea acest sentiment trebuie puternic atacat, aceste forţe vor ca românii să fie puternic discreditaţi public, prezentaţi ca leneşi, hoţi, infractori, violatori, deşi ţara noastră, prin românii ei, a oferit mai multe valori universale decât multe ţări cu ştaif.
Trebuie să fim români, să ne apărăm valorile noastre fundamentale, Dumnezeu, Naţiune, Familie, să ne apărăm tradiţiile, obiceiurile noastre seculare, conşiinţa de neam, istoria noastră. Familia creştină trebuie să fie nucleul societăţii noastre normale care, legând prezentul de viitor, ţine unit poporul, neamul, ţara noastră strămoşească. Cei care doresc distrugerea ideii de familie creştină tradiţonală pentru a crea acel om debusolat, absent în iubirea reală, fără interes faţă de ţara şi neamul lui, o fac prin metode specifice, vor de fapt distrugerea ideii de căsătorie, trăiască concubinajul, se promovează în presă sexul deşănţat şi căsătoriile gay tocmai pentru a discredita total ideea de familie creştină. Marele scop al acestor sforari este deznaţionalizarea românilor şi primul pas pentru atingerea lui este ateizarea, adică nu Dumnezeu este Creatorul omului, ci maimuţa. Credinţa noastră creştină ne ţine uniţi în sângele şi destinul nostru ca popor.
Uriaşul nostru istoric şi gânditor Nicolae Iorga, ne-a spus răspicat, „O naţiune care nu-şi respectă trecutul şi obiceiurile creştine, un popor care-şi pierde credinţa şi nu cultivă iubirea faţă de moşie şi strămoşii săi, este un popor condamnat la pieire.” Doar prin creştinism a fost posibilă recunoaşterea neamurilor şi regruparea lor în comunităţi naţionale. Transfigurarea interioară prin dragoste creştină este nelimitată, dragostea învinge solitudinea şi creează comunitatea, doar Creştinismul, prin descoperirea persoanei umane, a înălţat la maximă valoare potenţialul creator al omului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5