Documentații aprobate de Consiliul Județean pentru două poduri la Breaza

Consiliul Judeţean a aprobat, în şedinţă ordinară, Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie (DALI) pentru un pod pe DJ 170, km 16+864, la Breaza, o investiţie de 1,7 milioane lei (cu TVA). Este vorba despre un pod cu o lungime totală de 13,4 m, lăţimea părţii carosabile fiind de 7,8 m, la care se adaugă trotuarele. Podul serveşte la circulaţia auto pentru populaţia rezidentă, dar şi pentru cei care tranzitează zona, fiind singura cale de acces.
De asemenea, în cadrul şedinţei, a fost adoptat şi un proiect de hotărâre care include Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie şi a indicatorilor tehnico-economici, aferenţi obiectivului de investiții „Pod pe DJ 170, km 20+897 Breaza”. Podul este amplasat în intravilanul localității Breaza din comuna Negrilești și traversează Valea Breaza, un afluent al râului Valea Mare. Valoarea totală a investiției este de 697.570 lei (cu TVA). Durata de realizare a investiției este de 4,5 luni. Lungimea totală a podului va fi de 13,08 m, cu 6 metri lățimea părții carosabile și trotuar cu lățimea de 1,75 m.
Consiliul Județean a recepționat zilele trecute lucrările de modernizare a tronsonului din Drumul Judeţean 170A, Negrileşti – Breaza – limită judeţ Maramureş, pe o lungime de 12,2 km.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5