Doi copii din Bistriţa, la Chefi la cuțite ! Mama lor, celebră: Să vedeți voi surpriză, de nu luați cuțitele !

Gabriela și Bogdan sunt frați, se ceartă destul de des, dar se și înțeleg, mai ales în bucătărie. Au gătit lup de mare cu piure de cartofi dulci și sunt nerăbdători să afle părerile juraților.

Copiii Ninei Rus, concurenta lui Chef Dumitrescu din sezonul al treilea, au poposit în la "Chefi la cuțite", însă fără știrea mamei, căci vor să îi facă o surpriză.

"Vrem să simțim și noi emoțiile pe care le-a trăit mama!"

"Ar fi o adevărată reușită să primim cuțitul, am trăi și noi emoțiile pe care le-a trăit mama", spune fiul Ninei.

Și ce să vezi? Echipa e echipă, însă preferințele în materie de chefi sunt diferite. Dar ce părere au jurații? Simplu: au primit două cuţite !

“Auziți la ei !!! .... cică surpriza pentru mamii ....... pai cum ați reușit să-mi coaceți voi una ca asta??? Dar stați asa: să vedeți voi surpriza!!! de nu luați cuțitele. Și tu Pastravaria Rin ai fost complice, ai știut și ai tăcut ca porcu-n cucuruz !!! Așa că dragii mei diseară o să urmăresc Chefi la Cutite cu niște emoții pe care nu le-am avut nici o dată” spunea înainte de concurs Nina Rus.

Chef Nina Rus, managerul Păstrăvăriei Rin din Romuli, se află pe val, în ceea ce priveşte bucătăria. După participarea la emisiunea Chefi la cuţite, cariera bistriţencei a cunoscut o adevărată ascensiune fiind, în momentul de faţă, solicitată să reprezinte ţara la o serie de concursuri din străinătate.
Astfel, după ce a câştigat patru medalii la Festivalul Peştelui durabil de la Sibiu, bistriţeanca a reprezentat cu succes ţara la un festival în Turcia, la Izmir, de unde s-a întors cu trei medalii de aur, Nina Rus a luat avionul spre Coreea de Sud.

Prezentă la concursul internațional Korean Challenge Culinary Cup 2018, competiția desfășurată în centrul expozițional din Daejeon City, spațiul în care s-a organizat Congresul Mondial al World Association of Chefs Societies în anul 2012 din Seul, Nina Rus a reuşit cu dish-urile ei să impresioneze juriul, luând aur la toate probele. 

Ce a ieşit ? Vedeţi aici: 

 

   

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5