Doina Pană: Pe 10 noiembrie, vă chemăm să votați cu inima! Votaţi Viorica Dăncilă!

"Pe 10 noiembrie, vă chemăm să votați cu inima, pentru un președinte care poate uni România și poate aduce românii împreună! Votați "Viorica Dăncilă", candidat PSD România la Alegerile Prezidențiale 2019!"

Adriana Doina Pană, vicepreședinte PSD România & Echipa PSD Bistrița-Năsăud.... 

 

Comentarii

04/11/19 16:19
Eugen

No' bine. Fix așa vom face. Cum să n-ascultăm . Cineva iar are o problemă de direcție a vântului. La precedentele alegeri prezidențiale ne declara că Johannis e slab, slab, slab. Așa de slab o fost că arareori l-ați putut dovedi. Altminteri v-ați fi făcut și mai și toate poftele și interesele. În acești ani președintele
Iohannis a fost singura piedică în calea dezmățului guvernării PSD.

05/11/19 06:51
Analfabeților

Mergeți în școlile bistrițene. Spuneți-le elevilor care învață limbi străine, engleza, franceza, germana, că sunt trădători de neam.

05/11/19 06:57
Analfabeților

CTP: "Voi disprețui fără rezerve pe oricine o votează pe samuraica Dăncilă, cu sabia ei cu tot!"

05/11/19 07:01
Analfabeților

Florin Negrițuiu: "Azi am scăpat de Ruşinea României. Această insultă la adresa oamenilor alfabetizați din România are până la urmă morala ei: ea ne va aminti în permanență unde poate duce indolența noastră civică şi refuzul de a merge la vot. Ruşinea României pleacă lăsându-şi drept testament politic o grămăjoară de gunoi care aminteşte de anii 50, când orice persoană care ştia limbi străine putea fi arestată pe motive de intelectualism: cine vorbeşte engleza e mai puțin patriot, spune ritos Patrioata României. Patrioata nu ar fi trecut însă niciodată clasa dacă ar fi făcut o şcoală pe bune."

05/11/19 11:34
Vizitator

Motto:
„Bistriță supusă, mergi la vot, contează!”
(Imnul Pârtiei Cocoș)
Sansele ca Viorica Dăncilă să ajungă in turul II la prezidentiale sunt aproape nule. Bistritenii s-au desteptat si nu-si vor irosi votul in mod inutil. Au demonstrat-o si la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. A vota cu Viorica Dăncilă e ca si cum ai paria pe un cal mort.
Vezi:https://www.facebook.com/rasboiul/photos/prostul-zilei-e-de-fapt-prostul...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5