Doina Pană (PSD): Din cele 33 de iniţiative, 6 au devenit legi. Pentru Codul Silvic, am dus o bătălie uriaşă

Deputatul social-democrat Adriana Doina Pană consideră că principala realizare din activitatea sa parlamentară din acest an o constituie adoptarea Codului Silvic, iniţiativă pentru care s-a zbătut atât în calitate de ministru, cât şi ca parlamentar.

         „Vă prezint un foarte scurt bilanţ. Anul acesta am avut 33 iniţiative legislative, dintre care şase sunt legi promulgate, iar a şaptea se găseşte la promulgare, este legea cu darea în plată. Am avut 25 de luări de cuvânt în plenul Parlamentului şi zece declaraţii politice.

         Fără falsă modestie, toate acestea au presupus ceva muncă, mai ales că una dintre cele şase legi promulgate a fost Codul Silvic pentru care ştiţi ce bătălie uriaşă am dus”, a declarat deputatul Doina Pană, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Potrivit acesteia, „există nişte binevoitori” care îi poartă de grijă şi îi evaluează activitatea. „În vremea când eram ministru, îmi evaluau activitatea parlamentară, deşi era clar că lucram part time în Parlament, preocuparea de bază fiind cea de ministru. Acum, înţeleg că am apărut ca şi chiulangiu, în sensul că am două absenţe nemotivate, vă rog să reţineţi, în data de 8 şi 9 iulie, în plină vacanţă parlamentară”, a explicat deputatul Pană.

         La final de an, parlamentarul bistriţean a urat tuturor bistriţenilor sărbători binecuvântate, cu pace în suflete şi în case şi un an 2016 foarte, foarte bun.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5