No comment

Dolha: Nu poţi fi sligă la doi stăpâni. Şi la Ponta şi la Dumnezeu

Stelian Dolha, deputat PNL: Preacucerniţi Părinţi, cei care v-aţi implicat în această campanie electorală, eu zic să optaţi: fie deveniţi agenţi electorali PSD şi atunci vă dezbrăcaţi de haina sfântă şi vă luaţi un tricou roşu sau o tunică roşie. Trebuie să optaţi. Dacă nu, rămâneţi cu haina sfântă şi atunci îl slujiţi pe Dumnezeu doar, că tot Sfânta Scriptură ne spune că nu poţi fi slugă la doi stăpâni. Şi la Ponta şi la Dumnezeu. Asta ne spune Sfânta Scriptură. Ei trebuie să o respecte, că doar ei cred în ea cu adevărat.

Comentarii

30/05/14 17:48
Preot ortodox

in prima sedinta o sa cer parintelui mitropolit sa primim dreptul de a-i indemna pe credinciosii nostri sa voteze cu cei care iubesc credinta crestina....la fel cum pastorii penticostali voteaza cum zic Samuel Coman de ce sa nu avem si noi dreptul sa ne aparam credinta.....

30/05/14 21:13
ECOLOGISTUL

D-L Deputat DOLHA are perfecta dreptate.Biserica Ortodoxa are nevoie urgenta de ecologizare. Ca sa isi Termine multele santiere, umbla ca o prostituata dupa arginti, pe la politrucii penali. Dealtfel cei mai Multi mari donatori care sunt pictati p peretii unor biserici sunt acum la puscarie ori pe la ANI si DNA. Ultimele sondaje arata o scadere ingrijoratoare in ortodoxie. Pe cand un miting ori o greva a popilor tineri ,a diecilor si a cantorilor?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5