Dolha nu a semnat cu U Cluj! Deocamdată…

Emilian Dolha nu a semnat, până la acest moment, cu formaţia „U” Cluj, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, administratorul judiciar al Gloriei, Vasile Urs. Potrivit acestuia, Dolha va opta pentru formaţia antrenată de Ganea doar dacă aceasta va evolua în Liga I. „Avem promisiunea că va lua legătura cu noi şi va discuta”, a precizat Urs.

Altfel, toţi ceilalţi jucători se află încă sub contract cu Gloria Bistriţa, deşi unii se vor despărţi de club, cum este cazul lui Bogdan Oprea, dar şi al altor jucători cărora nu le-a fost precizat numele.

În ceea ce-l priveşte pe Serge Wilfried Kanon, acesta a dat probe la o formaţie din Ucraina, dar se pare că nu a fost pe plac. Potrivit presei naţionale,se pare că acesta va continua la Corona Braşov, unde este şi Nicolae Manea.

Şi situaţia altor jucători străini ai Gloriei este oarecum incertă. Pentru Walter Cubilla şi Mor Pouye, nu au fost obţinute autorizaţiile de muncă, asta pentru că Gloria are datorii la bugetul de stat. Gloria a depus deja contestaţie, pentru că aceste creanţe sunt eşalonate în baza procedurii de reorganizare, dar dacă nu va avea câştig de cauză, foarte probabil, cei doi fotbalişti vor fi împrumutaţi la alte echipe din Liga I.

Între timp, Gloria organizează în aceste zile un trial, pentr a-şi selecta câţiva jucători. Antrenamente şi jocuri-şcoală sunt programate în acest sfârşit de săptămână, la care publicul are acces, nu mai puţin de 35 de jucători încercând să-I convi

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5