Doliu în familia artistului Petre Petruse. Mama Maria a trecut la cele veşnice

Suntem alături de artistul Petre Petruse în aceste momente grele, în care se desparte de mama Maria. Până azi, Petre Petruse a fost "puiu mamii", aşa cum îi spunea mama Maria, ce îl aşteapta mereu în poarta casei părinteşti, împreună cu soţia, copiii şi nepoţii. Nu voi uita niciodată primirea frumoasă de care am avut parte la Lechinţa, la casa părintească, în urmă cu ani, când am făcut şi fotografiile cu mama aşteptându-şi fiul în poartă.
Aflată la copii la Bistriţa, mama Maria a trecut pragul veşniciei, stingându-se ca o lumânare, parcă împăcată cu destinul fiecărui om. A dus o viaţă în credinţă şi cu bucurii de la copii până la frumoasa vârstă de 96 de ani.
Suntem alături de copii ( fiul Petre Petruse şi fiica Eva Raţiu, alături de noră şi ginere), de nepoţi şi strănepoţi în aceste momente în care se despart de mama Maria rugând pe bunul Dumnezeu să le dea mângâiere. Înmormântarea are loc duminică, slujba prohodului fiind la casa natală din Lechinţa, în condiţiile impuse de autorităţi.
Drum bun spre Înaltul Cerurilor, mama Maria Petruse !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5