Doliu la Şirioara ! La numai 24 de ani Adrian s-a stins fulgerător din viaţă. De ziua lui, BMW pe care-l conducea a intrat direct într-un pom

Doliu la Şirioara după ce la numai 24 de ani unul dintre tinerii satului s-a stins fulgerător din viaţă. Trebuiau să fie zile frumoase pentru că tânărul, şofer de meserie, tocmai îşi aniversase ziua de naştere, însă noaptea trecută, în jurul orei 2.30, acesta a pierdut controlul volanului BMW-ului pe care-l conducea, pe DJ 151, între Şieu Odorhei şi Şintereag, apăsând prea tare pedala de accelerație, izbindu-se direct într-un pom, la circa 200 m de partea carosabilă. Se pare că tânărul a petrecut împreună cu câţiva prieteni la un local, duminică noaptea.
Intrat în stop cardio-respirator, medicii care au încercat să-l resusciteze nu au mai putut face nimic pentru el. Din informaţiile venite spre redacţie am aflat că Adrian Valentin Măgheruşan era şofer profesionist şi făcea curse nu doar prin ţară, ci şi în străinătate.
Adrian era singur la părinţi şi în urmă cu doi ani şi-a pierdut cel mai bun prieten tot într-un accident, la Şintereag, în timp ce venea de la acelaşi local autoturismul acestuia intrând sub un tir. În maşină, alături de Adrian, se aflau alţi doi tineri care au scăpat cu viaţă.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5