În loc de petrecere de ziua de naştere, înmormântare ! Cristian Boroș, bistriţeanul ce şi-a găsit moartea într-un BMW, împlinea luna viitoare 31 de ani. Acasă îl aşteptau copiii

Atât BMW-ul cât și Audi-ul erau înmatriculate în Irlanda, cu volan pe dreapta

În iulie Cristian Boroș ar fi împlinit 31 de ani. Din păcate, în loc să petreacă împreună cu soţia şi copiii lui, familia trece prin clipe groaznice, aceste murind ieri în accidentul rutier grav de pe DJ151, între localitățile Șintereag și Blăjenii de Jos. Un autoturism condus de un tânăr de 32 de ani, din Bistrița a depășit un autoturism care circula pe aceeași direcție de mers, acroșându-l ușor, după care a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat de mai multe ori in afara părții carosabile. In urma accidentului, din păcate, Cristian a decedat. Conducătorul BMW-ului și alte 2 pasagere din același autoturism au fost răniți. Ambele mașini, atât BMW-ul cât și Audi-ul erau înmatriculate în Irlanda, cu volan pe dreapta. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Se continua cercetările de către polițiștii rutieri din Beclean pentru stabilirea tuturor împrejurărilor in care a avut loc tragicul evenimentul.
Pentru Cristi a fost sfîrşitul, tânărul aflat pe bancheta din spate în BMW-ul condus de un prieten de-al său a murit pe loc. Dacă va fi găsit vinovat, șoferul BMW-ului poate fi acuzat de omor din culpă. Se pare că şoferii se ştiau şi nu e exclusă şi varianta unei întreceri între maşini.
Dumnezau să îl ierte pe Cristi, iar familiei să îi dea putere de a merge mai departe !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5