Donaţie consistentă a Clubului Rotary Năsăud pentru Spitalul “Dr. George Trifon”

Clubul Rotary Năsăud a donat spitalului din localitate paturi moderne, lenjerii și saltele de pat, în cadrul unei acţiuni ce a devenit deja tradiţie, după donaţiile similare din 2013 și 2015. Este vorba despre circa 20 de paturi complete, care vor fi distribuite în secţiile spitalului „Dr. George Trifon”.

„Rotarienii din întreaga lume au ca obiectiv cultivarea idealului de a servi, iar în acest spirit clubul nostru serveşte, prin donaţia sa, la îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale oferite comunităţii locale de către singurul spital din Ţara Năsăudului. Și această donaţie a ajuns aici pe filiera colegului nostru de club medicul Viorel Irimieş, din Frankfurt, Germania”, a dat detalii medicul Nicolae Stan-Iuga, președintele în exerciţiu al Rotary Club Năsăud și directorul medical al spitalului „Dr. George Trifon”.

Notabilă este implicarea directă în donaţie a omului de afaceri Vasile Săplăcan, președintele fondator al Rotary Club Năsăud, cel care menţine legătura dintre doctorul Viorel Irimieș și RC Năsăud și a cărui firmă, „Defaplast Invest” Feldru, a asigurat transportul din Frankfurt la Năsăud.
Potrivit celor declarate de managerul spitalului din Năsăud, juristul Daniel Marcu, acţiunea de suflet a rotarienilor năsăudeni vine ca o gură de oxigen pentru spital, care în momentul de faţă nu îşi poate permite achiziţionarea acestui tip de mobilier atât de necesar în saloane, în condiţiile în care un singur pat primit ca donaţie costă circa 8.000 de lei.

„Este o faptă notabilă, drept pentru care le mulţumim din suflet doamnelor şi domnilor de la Clubul Rotary Năsăud”, a ţinut să-şi exprime gratitudinea managerul Daniel Marcu.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5