Dorin Dobra: Colegii lui Victor Ponta simt nevoia să îi ceară demisia, dacă nu cumva i-au cerut-o

Senatorul PNL Dorin Dobra a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că liberalii nu îl mai consideră pe Victor Ponta – premier, iar prelungirea acestei situaţii "face rău ţării”.

"PNL nu îl mai consideră pe Victor Ponta prim-ministru, de facto, şi la o abordare rezonabilă, nici măcar de drept în acest moment. Trăim zile, ore, în care, inclusiv, colegii domniei sale simt nevoia să îi ceară demisia, dacă nu cumva i-au cerut-o. În orice caz, prelungirea acestei situaţii şi configurările pe care le trăim nu fac rău numai premierului Victor Ponta, nu fac rău numai PSD-ului, clasei politice, fac rău ţării”, a afirmat Dorin Dobra.

Senatorul PNL a mai spus că sunt vehiculate scenarii conform cărora Victor Ponta ar urma să fie arestat la coborârea de pe aeroport.

"Înţeleg deja că există scenarii după care prim-ministrul ar urma să fie arestat la coborârea de pe aeroport. Lucrurile acestea au fost emanate chiar de colegii domniei sale, supăraţi şi dânşii pe chemările la audieri. Lucrurile acestea nu fac onoare nimănui şi din acest punct de vedere aşteptăm gestul lui Victor Ponta”, a concluzionat senatorul PNL Dorin Dobra.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5