Dorin Dobra, la un an de guvernare USL: Sunt realizări. Nu am avut destulă grijă să le şi explicăm. Volumul de muncă e imens.

Oamenii care muncesc în această coaliţie nu mai au timp să şi explice care sunt reformele de profunzime pe care le realizează, astfel încât să dea rezultate. Eu ştiu că şi reforma de profunzime e deja o terminologie…au mai făcut unii în urmă cu patru ani, reformă de profunzime, dar având şi acea experienţă negativă, nu vom mai supune poporul la ceea ce a fost supus. Sunt trepte, etape şi poate că nici măcar ceea ce am realizat într-un an nu e destul publicitat. Dar, sunt totuşi lucruri mari ce îşi au rostul lor şi până la urmă şi dacă nu vorbim de ele, e în regulă. O modestie din punctul acesta de vedere e binevenită, a declarat senatorul PNL Dorin Dobra, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, făcând referire la primului an de guvernare USL.

Întrebat care sunt punctele slabe ale guvernării, senatorul PNL a răspuns:

,,Nu am avut destulă grijă să explicăm şi după ce am câştigat alegerile care e strategia pe etape şi care sunt marile obiective, astfel încât astăzi, pe ici, pe acolo, am făcut loc la prea multe nuanţări. Nemulţumirea şi răspunsul premierului în legătură cu ce am realizat deja sunt întrucâtva, obiective. Nu ne-am propus să guvernăm un an şi nici nu am spus vreo clipă că după un an de zile ne împlinim pachetul – România puternică 2016”, a mai adăugat Dorin Dobra.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5