Dorin Dobra Am realizat primul transport de cărți pentru biblioteca din Poiana Ilvei

Vineri, 07 decembrie, candidatul USL pentru Senat, Dorin Mircea Dobra, a dus copiilor din Poiana Ilvei primul transport de 4.000 de cărți pentru înființarea bibliotecii comunale. Cărțile au fost donate de oameni din Bistrița și din județ, dar și de instituții publice care au hotărât să sprijine inițiativa lui Dorin Dobra.
„Le multumesc tuturor celor care s-au implicat în această campanie. A fost o promisiune pe care mi-am asumat-o public și care s-a materializat într-un cadou frumos și educativ de Sf. Nicolae pentru copiii din Poiana Ilvei. Am fost convins că oamenii se solidarizează și că acești copii minunați vor avea o bucurie. Până în acest moment am strâns aproximativ 4.000 de volume, jumătate din necesarul pentru a putea deschide oficial biblioteca,” a declarat Dorin Dobra.
Primarul comunei, Eugen Bența le-au mulțumit tuturor celor care s-au implicat.
Mai întâi de toate vreau să îi mulțumesc personal domnului Dorin Dobra. Fără sprijinul dânsului nu am fi putut să vorbim astăzi de biblioteca din Poiana Ilvei. Ați făcut ca acestă dorință a noastră să devină realitate.V-ați ținut de cuvânt și pentru asta vă mulțumim. Nu vreau să îi uit pe toti cei care s-au implicat în campanie și cărora le mulțumesc în numele copiilor”, a precizat primarul comunei.

În 27 noiembrie candidatul USL, Dorin Dobra, a inițiat proiectul de înființare a bibliotecii comunale din Poiana Ilvei. Până acum s-au strâns aproximativ 4000 de volume. Pentru deschiderea oficială a bibliotecii sunt necesare 8000 de cărți și înființarea postului de bibliotecar. Până atunci, funcția de bibliotecar va fi deținută de cadrele didactice din școală.

Biroul de presă al USL BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5