Dorin Dobra, senator PNL: Stau alături de Varujan Vosganian în orice condiţie!

Stau alături de Varujan Vosganian de 15 ani şi îl pot declara cu mâna pe inimă drept unii dintre cei mai mari români ai acestei ţări. A spune astăzi după 23 de ani de activitate politică în viaţa lui Varujan Vosganian, după ce a condus cel mai mare minister al acestei ţări, după ce a suferit cea mai mare nedreptate făcută în politica acestei ţări, aceea de a i se fabrica acuze, de a fi colaborat cu securitatea în drum spre Bruxelles, în timp ce el se afla în drum spre Bruxelles, acuze care anul trecut au fost infirmate din toate punctele de vedere, este nu o nedreptate, o mârşăvie dacă vreţi la adresa unui politician român. Sunt astăzi alături de Varujan Vosganian ca unul dintre puţinii exponenţi ai bărbăţiei politice din această ţară. Nu a fost acuzat niciodată de nici cel mai mic act de corupţie, nu este acuzat nici astăzi într-o ţară în care liberalii şi tot activul nostru de partid ne cer întruna să ajutăm mediul economic, a comentat senatorul liberal Dorin Dobra acuzaţiile de complot şi de subminare a economiei naţionale aduse ministrului Economiei Varujan Vosganian.

Senatorul PNL Dorin Dobra a mai spus că existenţa unor acuze palpabile e profund improbabilă în cazul ministrului Vosganian.

,,Ar fi fost timp suficient până astăzi ca ele să apară, atâta timp cât a deranjat mult prea multă lume. În baza a ceea ce am putut vedea cu toţii, că nu am văzut nici eu mai mult decât voi, decât din presă, în baza a ceea ce astăzi e acuzat Varujan Vosganian, urmează să fie acuzaţi toţi foştii miniştri ai acestei ţări, toţi politicienii şi foştii politicieni ai acestei ţări, rămânând să trecem mai departe la toţi doctorii acestei ţări care au negociat vreodată complexitatea intervenţiei medicale cu pacienţii lor, să trecem apoi la toţi profesorii acestei ţări ce au încercat vreodată să ajute un elev să treacă clasa, iar la urmă cine ştie la ce mai ajungem.  După acelaşi principiu urmează să acuzăm toţi oamenii de afaceri din această ţară, pentru că până prin 1993-1994 nu existau facturi şi contabilităţi. Deci, sunt cu toţii nişte complotişti la adresa economiei naţionale”, a subliniat Dorin Dobra.

El a precizat că liberalii nu au discutat dacă ministrul Varujan Vosganian ar trebui să rămână sau nu în Guvern şi nici despre votul pe solicitarea de începere a urmării penale împotriva acestuia.

,,Nu am apucat să discutăm deloc în interiorul partidului. Vă şi spun, sincer, cred că şi colegii mei sunt în aceeaşi situaţie. Ne-ar fi şi greu să discutăm astfel de acuze. Ne-ar fi greu”, a menţionat senatorul PNL Dorin Dobra.

,,Stau alături de Varujan Vosganian în orice condiţie!”, a concluzionat senatorul PNL Dorin Dobra.

Procurorul general al Parchetului ICCJ a solicitat, luni, Senatului şi, respectiv, şefului statului declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale în cazul lui Varujan Vosganian şi, respectiv, Adriean Videanu, pentru complot şi subminarea economiei naţionale. Solicitările au fost trimise Senatului şi şefului statului de către procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în urma cererii primite de la şeful DIICOT.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5