Dorin Popescu (PNL): DA-ul care l-a făcut preşedinte îl va trimite în istorie pe Băsescu

Vicepreşedintele filialei judeţene a PNL, Dorin Popescu, este convins că preşedintele suspendat Traian Băsescu va pleca, după 29 iulie, de la Palatul Cotroceni, asta şi ca urmare a votului bistriţenilor care vor spune DA la referendum.
“Îmi doresc din tot sufletul să plece, sunt convins că va pleca şi că locuitorii judeţului vor merge la vot, nu atât pentru a pune NU, ci pentru a spune DA. DA-ul este un cuvânt foarte frumos, optimist, exprimă dorinţă de viitor. Singura dată când nu mi-a plăcut cuvântul DA a fost atunci când a fost folosit în Alianţa care l-a scos preşedinte, dintr-o eroare, pe acest personaj malefic care este Traian Băsescu. Sunt convins că se va repara greşeala, DA-ul care l-a făcut preşedinte îl va trimite acolo unde îi este locul, în istorie”, a declarat liberalul, în cadrul unei conferinţe de presă.
Popescu a precizat că Uniunea Social Liberală reuşeşte să fie destul de convingătoare în teritoriu, bistriţenii cerându-i actualei Puteri să facă tot ceea ce se poate penbtru îndepărtarea preşedintelui Băsescu. “Sunt unul dintre cei care am stat în frig şi am început mişcările de stradă, în care toţi am strigat cât am putut “Jos Băsescu!”. (…) Să ne ajute bunul Dumnezeu să scăpăm de această pacoste care este Traian Băsescu”, a adăugat consilierul judeţean.
Dorin Popescu a remarcat şi faptul că disperarea preşedintelui Băsescu devine pe zi ce trece tot mai mare, victimizându-se şi plângându-se de “atacuri energetice”. “M-am uitat la mitingurile astea, ultima găsleniţă cu “Vara asta se poartă alb”. Spunea Dinescu că “Vara asta se poartă altul”. Faptul că îl văd îmbrăcat în acelaşi tricou, cred că seara îl spală soţia şi dimineaţa îi ia înapoi, un albastru spălăcit. Este absolut penibil, jenant, un personaj care nu ne poate aduce niciun fel de imagine externă”, a punctat liberalul bistriţean.
Finalmente, Popescu a precizat că cei care nu se vor prezenta la vot acceptă situaţia actuală, «practic, votează cu Băsescu», iar « statul acasă la televizor şi văitatul în grupuri mici ar trebui lăsate deoparte ».

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5