Dosar penal pentru o femeie din Bistriţa, care ar fi prezentat acte false pentru obţinerea indemnizaţiei de creştere a copilului

La data de 23 noiembrie a.c., în urma unor controale efectuate, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru: înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals.

"Bănuită de comiterea faptelor este o femeie de 39 de ani, din Bistrița care ar fi depus cererea pentru acordarea indemnizației de creștere a copilului și ar fi anexat acesteia o adeverință, emisă de o societate comercială, pentru venituri realizate în perioada martie-decembrie 2017. În urma verificărilor efectuate, exista indicii că femeia nu ar fi desfăşurat efectiv activităţi lucrative la respectiva societate. Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit, urmând a fi clarificată cauza sub toate aspectele", informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5