Dosare penale pentru scandaluri la Rusu de Jos, Sărăţel şi Rusu Bârgăului

Poliţiştii au fost sesizaţi duminică prin serviciul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că în localitatea Rusu de Jos a izbucnit un scandal în care au fost implicate mai multe persoane. „La faţa locului poliţiştii au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 şi 28 de ani, toţi trei din oraşul Beclean, bănuiţi că pe fondul unor neînţelegeri l-ar fi lovit pe un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Rusu de Jos, provocându-i acestuia leziuni corporale”, precizează Virginia Roşca, purtător de cuvânt al IPJ BN.

          La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Şieu Măgheruş au fost sesizaţi cu privire la faptul că în curtea unui imobil situat în localitatea Sărăţel a avut loc o încăierare. „În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că pe fondul unor neînţelegi între un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Sărăţel şi mai multe persoane sosite la locuinţa acestuia, printre care se numără şi un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Pintic, s-a produs o încăierare. Aceste persoane  i-ar fi aplicat bărbatului, în vârstă de 35 de ani, mai multe lovituri, provocându-i leziuni corporale, ulterior păsăsind locul producerii evenimentului. Victima agresiunii a fost transportată la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud în vederea acordării de îngrijiri medicale”, menţionează sursa citată.

                   Şi la Rusu Bârgăului a avut loc un scandal în care au fost implicate cinci persoane. „Din cercetările şi verificările efectuate a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani şi un altul, în vârstă de 41 de ani, ambii din Rusu Bârgăului, ar fi agresat fizic un tânăr, în vârstă de 24 de ani, un bărbat de 49 de ani, respectiv o femeie, în vârstă de 41 de ai, toţi trei din localitatea Mijlocenii Bârgăului, cărora le-au provocat leziuni corporale. Cele trei persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, transmite Poliţie bistriţeană.

          În cauză au fost întocmite dosare penale, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5