Doteaza-ti afacerea cu dispozitive de gatit performante
Afacerile din domeniul HoReCa au nevoie de dispozitive de gatit performante, astfel incat sa faca fata cererilor clientilor. Din ce in ce mai multe restaurante si pensiuni, fast-food-uri si moteluri trebuie sa investeasca in dispozitive extrem de performante, care sa reziste in bucatarii cu un volum mare de lucru.
Sunt foarte multe persoane interesate de achizitionarea unor plite cu inductie, care ajuta la prepararea felurilor de mancare mai simple sau mai sofisticate, astfel incat toate categoriile de clienti sa fie cat se poate de multumiti de alegerea facuta. Sunt si reprezentanti ai companiilor care investesc intr-un malaxor aluat, astfel incat angajatii sa poata prepara paine si preparate de panificatie proaspete si delicioase.
Avantajele plitelor cu inductie performante
Plitele cu inductie performante, certificate de producatori renumiti din Germania si din Italia, sunt disponibile in mediul online. Acestea rezista la un volum mare de lucru, au caracteristici inovatoare, care ii ajuta pe utilizatori sa creasca productivitatea si, totodata, calitatea serviciilor asigurate de afacerea HoReCa.
Fie ca sunt in cautarea unei plite pe gaz, a unei plite cu inductie, ideale pentru a prepara diferite feluri de mancare in fata clientilor, online sunt disponibile mai multe modele perfecte pentru orice bucatarie profesionala, de restaurant, de autoservire, de fast-food sau alte afaceri in acest domeniu.
De asemenea, plita cu inductie profesionala are multiple beneficii, de la siguranta pe care o ofera angajatilor, prin faptul ca incalzeste numai mancarea si diminueaza pericolul unor accidente, pana la precizia asupra controlului temperaturii, senzorii reusind sa detecteze suprafata vasului si sa isi adapteze temperatura in functie de marimea acestuia.
Plitele cu inductie profesionale consuma mai putin decat o plita pe gaz, oferind o eficienta energetica superioara.
Cum alegi malaxorul profesional pentru aluat
Malaxorul pentru aluat este necesar in afacerile HoReCa de tip brutarii, pizzerii sau covrigarii, in care calitatea aluatului este importanta. Factori precum capacitatea, viteza, versatilitatea si durabilitatea malaxorului profesional pentru aluat sunt foarte important de luat in considerare pentru cresterea productivitatii si a profitului.
Pentru afacerile cu volum mare, un malaxor aluat cu spirala este alegerea optima, deoarece necesita mai putina forta de munca pentru a produce o cantitate mai mare de aluat. In general, malaxoarele pot lucra la capacitatea maxima a volumului cuvei, pot functiona in continuare in parametri normali, fiind proiectate pentru a suporta cantitatea in exces.
In cadrul magazinului online Contigrup sunt disponibile mai multe modele de malaxoare de aluat profesionale, cu o capacitate impresionanta, cu carcasa si bol din inox, cu capac de protectie, vopsea rezistenta la zgarieturi si un pret foarte bun.
Citiţi şi:
- Produsele incorporabile, o alegere moderna pentru bucataria ta
- Vitrinele frigorifice – cum le alegem pe cele mai bune din oferta de echipamente HoReCa
- FENOMENUL FAST-FOOD II
- Pungile cu maner rasucit, un plus de valoare adăugat magazinului tău
- Amenajare bucătărie 2019 – Idei inspiraționale pentru designul bucătăriei
Adaugă comentariu nou