Două din cele 33 de teste prelucrate de la angajaţii Ambulanţei bistriţene sunt pozitive!

Duminică seara, au fost recoltate probe de la 33 de salariați ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, din două ture operative și o parte din neoperativi, în urma confirmării prezenţei coronavirusului la un angajat.

„Aceste probe au fost duse la laboratorul de testare în dimineața zilei de 04.05. Dintre acestea, 2 sunt pozitive, iar restul, 31 negative. Ieri, au mai fost recoltate probe de la 34 alte persoane din cadrul Serviciului de Ambulanță, probe ce au intrat în lucru astăzi, 5 mai”, informează Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, într-un comunicat de presă.

 

Până în prezent, 19 cadre medicale  - șapte medici, 12 asistenți -  și șapte persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, nouă au fost declarate vindecate.

 *** 

 

 

Altfel, trei persoane dintre cele confirmate cu coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Una dintre acestea a fost declarată vindecată. Două persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Una dintre acestea a fost declarată vindecată. Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Secției de Pompieri Năsăud. O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean.

 

10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus.  Toți cei 10 au fost declarați vindecați. 

 

Nu în ultimul rând, o persoană confirmată pozitiv este din cadrul Primăriei Năsăud. 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5