Un singur caz de infectare cu CoVid-19, in ultimele 24 de ore! 323 persoane confirmate!

La nivelul jueţului Bistriţa-Năsăud, sunt 323 cazuri confirmate de CoVid-19 , cu unul mai mult faţă de marţi. Este vorba despre un asistent medical de la ServiciuL Judeţean Bistriţa-Năsăud. În judeţ, sunt 216 persoane vindecate, dar avem şi 26 decese. 
În Bistriţa-Năsăud, sunt 40 de persoane în carantină instituționalizată şi 2416 persoane în izolare la domiciliu. 
În urma confirmării prezenței coronavirusului la un medic din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean, au fost recoltate și prelucrate probe de la 12 salariați ai SAJ, 1 rezultat fiind pozitiv, iar restul, 11, negative. Având în vedere faptul că medicul lucrează și la Spitalul Beclean, în urma efectuării anchetei epidemiologice la această locație, nu s-au constatat persoane care să se încadreze în sfera contacților direcți, conform metodologiei.
 
***
 Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Una dintre acestea a fost declarată vindecată. Patru persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Trei dintre acestea au fost declarate vindecate.
 Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Secției de Pompieri Năsăud. Ambele sunt declarate vindecate.
O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Aceasta a fost declarată vindecată.
10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus. Toți cei 10 au fost declarați vindecați.
Până în prezent, 21 cadre medicale (șapte medici, 14 asistenți) și șapte persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 22 au fost declarate vindecate.
Trei persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Dintre acestea, două au fost vindecate.
O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administrației Finanțelor Publice.
Cinci persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unui agent economic din județ.
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5