BN: 446 de persoane confirmate cu CoVid-19! 7 cazuri noi, de joi!

La nivelul judeţului nostru, sunt confirmate 446 persoane cu CoVid-19, cu 7 mai mult decât joi. Sunt 1,56 cazuri la mia de locuitori, criteriu care poziţionează judeţul pe locul 8.

Sunt 100 d ecazuri active, asta după ce 305 persoane sunt declarate vindecate, iar alte 41 persoane au decedat.

În Bistriţa-Năsăud, mai sunt 18 persoane în carantină instituționalizată şi 1855 persoane în izolare la domiciliu. 
***

 Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Toate au fost declarate vindecate.
 Patru persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Toate au fost declarate vindecate.
Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Secției de Pompieri Năsăud. Ambele sunt declarate vindecate.
O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Aceasta a fost declarată vindecată.
 10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus. Toți cei 10 au fost declarați vindecați.
 Până în prezent, 25 cadre medicale (nouă medici, 16 asistenți) și zece persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardier) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 27 au fost declarate vindecate.
Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienți ai Centrului de dializă Diaverum. Una dintre acestea a fost declarată vindecată.
Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un cadru medical și o persoană parte din personalul auxiliar ale unui Centru de asistență pentru vârstnici din județul Bistrița-Năsăud. Ambele au fost declarate vindecate. În urma anchetei epidemiologice, a fost dispusă testarea a 6 cadre medicale, contacți direcți, și toți beneficiarii centrului. Cele șase cadre medicale au avut rezultate negative, precum și toți beneficiarii centrului. Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află și 22 persoane din cadrul unui alt Centru pentru vârstnici din județul Bistrița Năsăud (3 infirmiere, 18 beneficiari și bucătăreasa centrului). În urma testării contacților persoanelor confirmate, asistenta socială a centrului și un angajat parte din personalul auxiliar au fost confirmați cu CoVid-19.
 Cinci persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Dintre acestea, patru au fost vindecate.• O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administrației Finanțelor Publice. Aceasta a fost declarată vindecată.
 Zece persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unui agent economic din județ. Dintre acestea, șase au fost declarate vindecate.

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5