Două firme bistriţene îşi expun mobila la Moscova

Două firme din Bistriţa, din cele 18 companii reprezentative din industria mobilei din România, participă, zilele acestea, a 22-a ediţie a Târgului Internaţional de mobilă MEBEL 2010, de la Moscova.

ROMEURO 2000 Bistriţa şi YANG INTERNATIONAL Bistriţa expun la pavilionul naţional al României, organizat de către Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, în colaborare cu Centrul Român pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor Străine şi Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR).

În cadrul programului de promovare a exporturilor, firmele producătoare de mobilă din România se prezintă cu o ofertă diversificată de mobilier, executat din lemn masiv, PAL, MDF etc., cu un grad înalt de prelucrare (sufragerii, dormitoare, bucătării, holuri, mese, scaune - mobilier tapiţat, mobilier pentru baie).

La MEBEL 2010 sunt prezente peste 1.000 companii, din 29 de ţări, numai Rusia participând cu peste 650 de firme din circa 150 de localităţi. Tema principală a MEBEL 2010 – Moscova este „interiorul unui apartament standard dintr-o zonă urbană”, pe care firme de renume din domeniu vor trebui să-l mobileze, utilizând diferite variante ale colecţiilor proprii, pentru crearea unei atmosfere de confort.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5