Două gospodării afectate de un incendiu, la Mintiu

Dispeceratul integrat I.S.U. – S.A.J. BN a fost sesizat miercuri după-amiază despre izbucnirea unui incendiu la două gospodării din localitatea Mintiu, comuna Nimigea. În urma acestuia, au fost afectate două case de locuit şi au ars, în totalitate, anexele care erau construite în proporţie mare din lemn.

 „Patru echipaje ale pompierilor militari din Năsăud şi Bistriţa, cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD s-au deplasat la locul solicitării. Incendiul ameninţa să extindă şi la a treia gospodărie, însă prin intervenţia pompierilor pagubele materiale au fost limitate considerabil. Intervenţia a durat aproximativ două ore, interval în care au fost localizate şi lichidate focarele şi evacuate cât mai multe bunuri materiale din zona de manifestare a incendiului”, se arată în comunicatul ISU BN.

Echipajul SMURD a preluat o femeie de 74 de ani, conştientă, cunoscută cu antecedente medicale, care prezenta un atac de panică. După stabilizare, victima a fost transportată la Spitalul orăşenesc din Năsăud.

Potrivit informaţiilor furnizate de ISU BN, evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la instalaţia electrică a uneia dintre anexele gospodăreşti afectate de incendiu. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5