Două gospodării afectate de un incendiu, la Prundu Bârgăului!

Echipaje de pompieri militari de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului și Detașamentul de Pompieri Bistrița au intervenit aseară, în localitatea Prundu Bârgăului, la un incendiu izbucnit la un operator economic (bar). Intervenția a durat aproximativ 3 ore, din fericire, nu au fost înregistrate victime.
În momentul sosirii la locul solicitării, pompierii militari au constat că incendiul se manifesta cu violență, pe o suprafață de circa 250 mp, fiind afectate două gospodării (doi proprietari), magazii și anexe construite din lemn, precum și imobilul care avea destinația bar (în care nu se desfășura activitate economică) și încăperi cu destinație de locuințe.

Pentru protejarea vecinătăților, localizarea și lichidarea focarelor au acționat 15 pompieri militari (1 ofițer și 14 subofițeri), 7 pompieri voluntari, cu patru autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor. Paramedicii au acordat asistenta medicala proprietarei care a suferit un atac de panică. Au fost protejate mai multe imobile și salvate zone din apropierea focarelor, unde flăcările se manifestau cu violență, transmite ISU BN.

Cauza probabilă este în curs de cercetare, în această dimineață o comisie mixtă se află la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor în care a izbucnit incendiul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5