Două medii de 10 la Bacalaureat, de la "Liviu" şi "Andrei"

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a dat publicităţii rezultatele la examenul de Bacalaureat. La nivelul judeţului nostru, sunt două medii de 10. Este vorba despre elevi de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” Bistriţa şi Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa, de la Filologie, respectiv Ştiinţele naturii.

Au fost declaraţi „Admis”, având media peste 6, nu mai puţin de 1502 candidaţi, din cei 2400 înscrişi.

În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale cu anonimizarea numelui și a prenumelui.

      Cu media 9,95 sunt doi elevi de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Beclean, specializarea Matematică-informatică, şi Liceul Teoretic „Solomon Haliţă” Sângeorz Băi, de la Filologie. Media 9,93 a fost obţinută de patru elevi de la Colegiul Naţional „George Coşbuc” (Matematică-informatică), C.N. „Petru Rareş” (Filologie), C.N. „Andrei Mureşanu” (Ştiinţe ale naturii) şi Liceul „Radu Petrescu” Prundu Bârgăului (Ştiinţe ale naturii). În top zece intră şi un candidat de la C.N. „George Coşbuc” (Filologie), cu 9,91 şi un elev de la C.N. „Andrei Mureşanu” (Matematică-informatică), cu 9,9. 

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 - 19:00 și pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8:00 - 12:00. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5