Două persoane arestate preventiv, în dosarul agresiunii lui Dani Borgovan

Astazi, 28 octombrie, doi bărbați de 33 și 28 de ani au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrita care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de aceștia, anunță IPJ BN.

Vineri, în vederea administrării probatoriului în cauză, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară emise de instanța de judecată, în localitățile Bistrița și Șintereag, fiind identificate și ridicate diferite mijloace materiale de probă.

În continuarea cercetărilor, trei persoane au fost conduse la sediul Poliției în baza mandatelor de aducere pentru audieri, iar față de două dintre acestea a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și vătămare corporală.

La data de 28 octombrie 2023, cele două persoane reținute, în vârsta de 33, respectiv 28 de ani vor fi prezentate judecătorului de drepturi si libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrita cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile de urmărire penală au fost desfășurate de polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Suportul de specialitate a fost asigurat de polițiști din cadrul Directiei de Operatiuni Speciale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5