Două pieţe moderne, la Ilva Mică, printr-un proiect cu finanţare europeană

Autorităţile locale din Ilva Mică au semnat Contractul de finanţare “Amenajare piaţă în comuna Ilva Mică, jud. Bistriţa-Năsăud” la Oficiul Judeţean pentru Investiţii în Agricultură Bistriţa-Năsăud, în valoare de 89.545 euro, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020, prin Măsura 19.2.

„În cadrul proiectului, vor fi amenajate două zone. Prima piaţă va fi destinată comerţului de legume şi fructe, cu o suprafaţă de 295 mp, care va avea în dotare o hală pentru legume-fructe în suprafaţă de 168 mp, 12 tarabe pentru piaţă, 2 toalete ecologice şi 2 coşuri de gunoi. Cea de a doua piaţă va fi rezervată produselor industriale, cu o suprafaţă de 628 mp, unde vor fi amplasate 14 chioşcuri din lemn, 16 tarabe pentru piaţă, 2 toalete ecologice şi 4 coşuri de gunoi. Pentru piaţă sunt asigurate reţelele de apă-canal şi curent electric”, menţionează primarul Aurel Horea.

Potrivit primarului comunei Ilva Mică, în etapa următoare se va solicita avansul de 50% şi vor demara procedurile de achiziţii publice.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5