Două zile de sărbătoare la Prundu Bârgăului. Corina, Oana Radu, Claudia Pavel, dar şi recitaluri folclorice de ţinută la Regele Brazilor

Primăria comunei Prundu Bîrgăului vă invită să participaţi, sâmbătă,18 august, şi duminică, 19 august, la Zilele Comunei Prundu Bîrgăului şi la a XVII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor Regele Brazilor, transmite primarul Doru Crişan.

Evenimentele vor debuta sâmbătă, de la ora 11.00, cu primirea delegațiilor folclorice internaționale la sediul primăriei. Avem invitate formații din Serbia, Bulgaria, Republica Moldova și România. De la ora 17.00 va avea loc, pe scena amenajată în fosta piaţă agroalimentară de lângă Primăria Prundu Bîrgăului, festivitatea de deschidere a Festivalului Regele Brazilor, iar de la ora 18.30 vor urca pe scenă artiştii de muzică uşoară şi etno. Invitaţii de anul acesta la Zilele Comunei Prundu Bîrgăului sunt: Corina, Oana Radu, Claudia Pavel, Narcotic Sound şi Ionică Moroşanu.

Duminică, de la ora 12.30, formațiile participante la Zilele Comunei Prundu Bîrgăului şi la a XVII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor Regele Brazilor vor putea fi admirate într-o paradă a portului popular, pe traseul Biserica Ortodoxă – scenă. Formațiile invitate vor susține apoi, de la ora 13:00, animații pe scenă, iar de la ora 17:00 începe Gala Folclorului Internațional, invitații speciali ai ediției din acest an fiind: Marian Gogan, Virginia Irimuș, Ionuț Fulea și Ionuț Langa. Duminică, de la ora 19.00, pe scenă va avea loc și festivitatea de decernare a Titlului de Cetățean de Onoare al comunei Prundu Bîrgăului domnului Tiberiu Ușeriu și premierea unor sportivi de excepție ai comunei noastre.

Vă așteptăm cu drag! 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]