Locaţie estivală, pentru cununia civilă, la Prundu Bârgăului!

Mirii din Prundu Bârgăului au la dispoziţie o nouă locaţie pentru a spune DA în faţa ofiţerului stării civile. Cei care nu vor să treacă pe la Primărie, pot opta pentru foişorul din parc.

„De Zilele Comunei Prundu Bârgăului, am inaugurat şi foişorul din parc! Nunțile de sâmbătă au fost deja oficiate în noua locație. Foişorul, realizat odată cu parcul din centrul comunei noastre, poate fi folosit pentru diverse evenimente şi activități”, anunţă primarul Doru Crişan.

Primele imagini de la o nuntă, cu decoruri florale dar şi ambientale au fost deja făcute publice pe pagina de facebook a Primăriei Prundu Bârgăului. Cine ştie, poate cei nehotărâţi, îşi vor lua inimile în dinţi şi vor porni pe un nou drum.

***  

Sâmbătă, a fost mare petrecere la Prundu Bârgăului, la Zilele comunei. Evenimentele au debutat cu primirea delegațiilor folclorice internaționale la sediul primăriei. La această ediţie au fost invitate formații din Serbia, Bulgaria, Republica Moldova și România. După-amiază, pe scena amenajată în fosta piaţă agroalimentară de lângă Primăria Prundu Bârgăului, a avut loc festivitatea de deschidere a Festivalului Regele Brazilor, iar apoi au urcat pe scenă artiştii de muzică uşoară şi etno. Invitaţii de anul acesta la Zilele Comunei Prundu Bârgăului au fost Corina, Oana Radu, Claudia Pavel, Narcotic Sound şi Ionică Moroşanu.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5