Dr. Gabriel Traian Scridon, din Feldru, fondator al Institutului Inimii Cluj-Napoca, a trecut la cele veşnice

La trecerea în veşnicie a domnului conferențiar dr. Gabriel Traian Scridon, comunitatea academică a Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţieganu” își exprimă omagiul şi recunoştinţa pentru o viaţă pusă în slujba cunoaşterii şi a respectului pentru valoare.

Medic primar chirurgie generală și chirurgie cardiovasculară, doctor în științe medicale, conferentiar universitar cu numeroase cursuri de specialitate în străinatate (Lyon-Franța, Columbia, Carolina de Sud, SUA etc), a fost printre pionierii chirurgiei cardiovasculare din România și unul dintre fondatorii actualului Institut al Inimii Cluj-Napoca.

A fost șeful secției de chirurgie cardiovasculară între anii 2010-2017, precum și șeful Catedrei de chirurgie cardiovasculară a universității noastre.

A fost un coleg, un om și un medic adevărat, cu o viață pusă în slujba pacienților săi. A fost mentorul a nenumărați chirurgi cardiovasculari, care îl vor păstra veșnic în sufletele lor pentru profesionalism, umanism, prietene și dăruire.

Domnul conferențiar va rămâne, în memoria noastră, un spirit profund, pentru care principiile sunt cele pe care se poate clădi o carieră valoroasă.

Transmitem sincere condoleanțe familiei și aducem un pios omagiu celui dispărut.

Dumnezeu să îl odihnească!
Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5