Dr. Gavrilaş Mureşan: Forumul de la Sanovil a avut rolul de a aduce, la zi, teme importante în munca cu pacientul

Managerul şi directorul cunoscutei şi apreciatei clinici Sanovil din Bistriţa, dr. Gavrilaş Mureşan, a susţinut o conferinţă de presă privind impresiile şi rolul primei ediţii a simpozionului „Forumul Medical Bistriţean”, la care au participat profesionişti şi specialişti în diferite domenii medicale, fiind un test trecut cu brio de o clinică medicală privată.
Cunoscutul specialist, manager şi medic ginecolog a făcut pertinente afirmaţii. „Forumul de la Sanovil a avut rolul de a aduce, la zi, temele importante în munca cu pacientul, iar lucrările prezentate au fost de o calitate deosebită. Trebuie să fim mai bogaţi în cunoştinţe, mai bine pregătiţi, comunicările au avut o calitate deosebită, privind noul şi performantul în actul medical, au fost excepţionale din punct de vedere al conţinutului şi a modului de prezentare, fiind şi primul scop al întâlnirii.
Colegii specialişti şi medici de familie din oraş au fost foarte receptivi şi au fost foarte mulţumiţi de ce s-a derulat aici, inclusiv valoroşii invitaţi.
Un al doilea scop al forumului a fost acela de a ne demonstra nouă şi a demonstra tuturor că în oraşul nostru există medici care au o bază ştiinţifică serioasă, care sunt capabili să prezinte, să discute, să dezbată, timp de două zile, teme foarte serioase din activitatea medicală, cu aspecte practice deosebite, să demonstreze pacienţilor noştri că discuţia pe care o avem în cabinet, deciziile pe care le luăm cu ocazia consultaţiilor, au la bază o pregătire ştiinţifică deosebită.
S-a prezentat clinica, Policlinica nouă, unde am putut arăta tuturor că avem cel mai important şi performant laborator de imagistică din zonă, inclusiv în oraşele mari din jur, mai nou avem un aparat de imagistică cu rezonanţă nucleară, o investiţie de 1.000.000 euro, care permite medicilor un diagnostic rapid, putând să stabilească şi un tratament eficient pacienţilor”.
Dr. Gavrilaş Mureşan a prezentat câteva date a ceea ce înseamnă „Sanovil”: 80.000 de consultaţii pe an, 7000 internări pe an, 750-800 de naşteri/an, 4.600 total naşteri Sanovil; 1500 intervenţii chirurgicale pe an, 3500 pacienţi analize medicale pe an, 120.000-130.000 întâlniri ale angajaţilor Sanovil cu pacienţii, 200 de angajaţi la Sanovil, 70 de medici şi personal cu studii superioare; 60% internări din Bistriţa şi 40% din alte judeţe; 5.500 mp spaţii comerciale, cel mai bun partener al CAS BN, taxe ale Sanovil către Statul Român în ultimii 5 ani – 18.441.390 lei, ajutorul Statului Român a constat în 0 lei pentru Clinica Sanovil, fiind cel mai puternic şi discriminatoriu concurent în piaţă.
O dovadă că şi în Bistriţa avem sistem privat medical performant.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5