Clinica Sanovil, locul unde de şase ani, întotdeauna, cineva te ajută!
Clinica Sanovil a împlinit şase ani! Mii de pacienţi au trecut pragul acestei unităţi spitaliceşti private, un proiect al dr. Gavrilaş Mureşan care dorea să aducă un plus de calitate serviciilor medicale, în special pentru obstretică –ginecologie. Pentru mulţi, părea o iniţiativă prea ambiţioasă la acea vreme, dar ideea şi afacerea Sanovil au crescut de la an la an.
“De la înfiinţare până astăzi, la Clinica Sanovil au fost peste 11.200 internări. În clinica noastră au venit pe lume peste 3.230 de copii. De asemenea, au avut loc aproximativ 3000 de intervenţii chirurgicale”, precizează dr. Gavrilaş Mureşan.
***
Astăzi, spitalul privat include compartimente de obstretică-ginecologie, neonatologie, chirurgie generală , pediatrie, ATI, bloc operator (trei săli de operaţie), două săli de naştere, unităţi de transfuzie sangvină, de sterilizare, săli de tratament şi cabinete de consultaţii. În cifre, vorbim de o clinică “desfăşurată” pe 3.200 metri pătraţi, cu o capacitate de 82 paturi (dintre care 62 pentru adulţi şi 20 pentru nou-născuţi) în 29 de saloane echipate la nivel de patru stele.
Având în prim plan grija pentru sănătatea clienţilor săi, dar şi pentru a realiza un act medical de înaltă calitate, la Clinica Sanoivil au fost făcute investiţii majore în aparatura şi tehnica medicală. “Oricare dintre sălile de operaţii de la noi sunt la nivelul celor din Uniunea Europeană”, a explicat dr. Gavrilaş Mureşan. Echipamentele moderne permit orice fel de operaţie chirurgicală în obstetrică, ginecologie, chirurgie generală, ORL, urologie, atât prin metoda clasică, cât şi laparoscopic.
Un număr de 77 angajaţi, dintre care 31 medici, reprezintă cartea de vizită a clinicii, care prin experienţă şi amabilitate fac ca asistenţa şi actul medical să fie de înaltă calitate.
***
La parterul clinicii, funcţionează o policlinică cu 14 specialităţi unde îşi desfăşoară activitatea medici din Bistriţa, Târgu Mureş şi Cluj-Napoca. Bistriţenii şi nu numai pot primi consultaţii în obstetrică-ginecologie, chirurgie generală, chirurgie plastică, pediatrie, endocrinologie, dermatologie, urologie, reumatologie, alergologie, gastroenterologie, diabet zaharat şi boli de nutriţie, mamografie şi ecografie mamară, ORL, medicină internă şi, nu în ultimul rând, medicina muncii.
Laboratorul Murivisan, Farmacia Sanovil, Centrul Medical Diagnosis, Ploiclinica Transmed, Centrul medical Prof. Matei Mureşan” din localitatea Beclean sunt alte locaţii care întregesc acest amplu proiect.
Mai mult, pe str. 1 Decembrie este în va fi edificat un nou centru de diagnostic, care va găzdui cabinete medicale pentru diferite specialităţi, laboratoare medicale, urmând să fie adusă aparatura medicală care lipseşte în prezent Bistriţei.
Dincolo de cifre, râmâne sloganul “Întotdeauna cineva te va ajuta!”.
Citiţi şi:
- Clinica SANOVIL Bistriţa, locul unde întotdeauna CINEVA te ajută!
- Policlinica Nouă „Sanovil” – un centru medical ultramodern, o alternativă la sistemul medical public
- De ziua lui, dr. Mureşan Gavrilaş a prezentat Policlinica Nouă
- Unitate medicală de categoria a patra!?
- Are o nouă organigramă şi stat de funcţii
Comentarii
Foarte frumos si "excelent"... dar... de unde sa aiba romanii bani pentru astfel de "clinici particulare"...? Cine credeti ca-si permite sa "calce pragul" acestei clinici , inafara de "bogotanii si smardoii" nostri ?!
Eu am fost la clinica si au preturi foarte ok..adica fie ca mergi la un doctor cu cabinet in parter de bloc,fie ca mergi la clinica tot atata platesti si conditiile sunt muuult mai bune
hai sa fim seriosi ca si la spitalul de stat dai mai mult de jumate cat dai aici pt o nastere si conditiile nu au termen de comparatie , felicitari dar cred ca mai au putin de lucru la nivel de sociabilitate si promptitudine , mai exact in urma cu 2 ani i-am facut fetitei acolo analizele doar ca atunci cand i-am facut programarea nu mi s-a spus la ce ora sa ajung si pt. ca am ajuns pe bune la 2 minute dupa ce au terminat programul de recoltare am fost nevoita sa stau cu copil de 3 ani nemancata pana la ora 13 cand am inceput sa ma agit. Cred ca ar fi trebuit sa mi se comunice de la inceput ora pana la care se recolteaza sau sa-mi spuna sa revin dar si-au dat seama ca de la ele a plecat greseala asa ca ne-au pus sa asteptam si nici recoltarea la copil nu a fost prea grozava in sensul ca nu au incercat sa comunice cu fetita ci doar au luat pozitia ,, mutului" . Ei am renuntat la laboratorul lor in anii urmatori dar legat de atentia acordata celei ce urmeaza sa aduca pe lume un copil si conditiile oferite, jos palaria
Adaugă comentariu nou