Policlinica Nouă „Sanovil” – un centru medical ultramodern, o alternativă la sistemul medical public

O unitate ultramodernă, de referinţă în sistemul medical privat, din municipiul Bistriţa şi judeţ, care face parte din renumitul şi recunoscutul Grup „Sanovil”, înfiinţat în urmă cu 7 ani de către apreciatul, profesionistul şi recunoscutul medic dr. Gavrilaş Mureşan, omul care şi-a luat destinele şi riscurile „în vizorul destinului” şi a mizat pe medicina privată, pentru a fi în slujba bolnavului, zi şi noapte, şi a oferi servicii medicale de înaltă performanţă, la preţuri accesibile, un bun şi chibzuit manager pentru o economie de piaţă şi la cerinţele U.E., omul care se dăruieşte semenilor şi nobilei meserii.
De curând a fost dată în folosinţă Policlinica Nouă „Sanovil”, situată pe str. 1 Decembrie din Bistriţa, iar noul centru medical a fost prezentat de către managerul grupului, dr. Gavrilaş Mureşan, care a făcut o pertinentă şi obiectivă funcţionalitate prezentând un scurt istoric: în 2007 au fost 25 angajaţi, în anul 2014 sunt 120 angajaţi, dintre care 46 medici, iar Clinica „Sanovil” a efectuat peste 100.000 de consultaţii, 1400 de internări, din care din alte judeţe 3.400, reprezentând 24%; naşteri în număr de 4125 şi intervenţii chirurgicale – 7700, 25% pacienţi din alte judeţe, cei mai mulţi din jud. Suceava, Constanţa, Mureş, Cluj, inclusiv SUA, intervenţii chirurgicale de înaltă complexitate, inclusiv oncologice la cancere genitale şi de sân.
În această clinică privată se practică cele mai mici preţuri din ţară.
La Policlinica Nouă „Sanovil” construcţia a durat 1,8 ani şi are o suprafaţă de 2000 metri pătraţi, pe cinci nivele.
În această policlinică funcţionează multiple specialităţi, dotate cu aparatură de ultimă generaţie şi un personal medical de înaltă pregătire şi experienţă, ne-a precizat dr. Gavrilaş Mureşan, inclusiv un tomograf de cea mai înaltă performanţă la ora actuală în municipiu şi judeţ.
Merită să enumerăm cele 23 de specialităţi şi cele care vor fi puse în funcţiune în scurt timp: Alergologie şi imunologie clinică, Cardiologie, Chirurgie generală, Chirurgie pediatrică, Chirurgie plastică şi reconstructivă, Dermatovenerologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicină internă; Medicina muncii, Medicina de laborator, Neurologie, Obstetrică-ginecologie, Oftalmologie, Ortopedie şi traumatologie, ORL, Pediatrie, Pneumonie, Psihiatrie, Psihiatrie pediatrică, Radiologie şi imagistică, Reumatologie, Urologie, Diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, Stomatologie, Chirurgie buco-maxilo-facială, Ortodonţie, Servicii de îngrijire la domiciliu. Policlinica Nouă dispune de cel mai modern centru de imagistică medicală.
Centrul de Fizio şi Kinetoterapie este cel bine dotat centru de acest gen din regiune şi ocupă un întreg nivel al clădirii.
Dr. Gavrilaş Mureşan a făcut o pertinentă afirmaţie: „O echipă care să „împodobească” această Policlinică şi Grup „Sanovil” se realizează foarte greu, o construcţie se face mult mai uşor”.
O unitate privată medicală, de referinţă. Felicitări managerului, succes şi-l „blestemăm” „să nu facă faţă clientelei”, dar să fie cât mai puţini!

Comentarii

13/08/14 07:56
ada

Felicitari pentru munca depusa. Dar in Bistrita , sigur nu sunt medici suficienti si anumite specialitati nu vor functiona. Ex: chirurgie pediatrica , chirurgie plastica si reconstructiva. Cu un medic nu poti dezvolta asemenea specialitati.

15/08/14 01:12
Pop

Da! Clinica sanovil!! Locul unde cineva te ajuta, dar cu intarziere.. Si locul unde oferta de munca nu este facuta publica pt populatie! Nimeni nu stie unde ce si cum se fac angajarile!! Dar culmea, functioneaza si este si personal, chiar!:))..! De unde??... Oare cine stie?? Pe unde au trecut la interviuri?? Ha ha!!! Fuste scurte,bunaciuni,... Ma lasi!!?!...

15/08/14 15:02
adi

Cladirea e super, ineriorul la fel ... lipsesc profesionistii doar

11/09/14 23:25
mia

Vaya mierda de clinica...sin palabras...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5