Şef nou la Comisia de evaluare a persoanelor cu handicap

Dr. Mihaela Mastan îl înlocuieşte în funcţie pe dr. Gavriliu Mreneş

Consiliul Judeţean a aprobat, în şedinţa de ieri, schimbarea conducerii Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap pentru adulţi. Decizia a fost luată după ce doctorul Gavrilă Iuliu Mreneş a renunţat la funcţia de preşedinte, optând pentru păstrarea drepturilor obţinute prin pensionare, ca urmare a aplicării prevederilor Legii nr.329/2009.

Noul şef al Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap este Mihaela - Vera Mastan, medic în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud, care a asigurat şi interimatul conducerii timp de două luni.

Comisia de evaluare a persoanelor cu handicap pentru adulţi funcţionează in următoarea componenţă : Corina Ernst - reprezentant al Autorităţii de Sănătate Publică a judeţului Bistriţa Năsăud; Gheorghe Puica - reprezentant al Autorităţii de Sănătate Publică a judeţului Bistriţa Năsăud, membru supleant; reprezentant al ONG –urilor autorizate; Szollosi Melinda - psiholog, consilier DGASPC B- N; Mihaela Toader - psiholog, consilier DGASPC B-N, membru supleant şi Margit Moldovan -asistent social, director general DGASPC B-N.

Membrii comisiei beneficiază de o indemnizaţie de şedinţă în cuantum brut lunar ce nu poate depăşi 20% din indemnizaţia preşedintelui Consiliului Judeţean şi se acordă proporţional cu numărul de şedinţe la care au participat în luna respectivă.

Cheltuielile de funcţionare pentru Comisie se asigură din bugetul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5