Educație pentru toți copiii în mediul online

În aceste vremuri fără precedent, când educația formală și cea nonformală s-au mutat în mediul online, voluntarii Asociației Tineri pentru Comunitate Bistrița vin în sprijinul elevilor, profesorilor și a părinților cu un proiect inedit, “Educație pentru toți copiii în mediul online”, finanțat prin programul StartONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Astfel, în perioada aprilie-iunie 2020, liceeni, studenți și profesori voluntari vor oferi sprijin la teme prin intermediul platformelor online sau prin telefon, vor organiza săptămânal ateliere de engleză, creație, stil de viață sănătos și consiliere psihopedagogică care vor fi postate pe site-ul asociației și pe pagina de facebook.  În plus, vom oferi infomații corecte și verificate despre virusul COVID-19 explicate pe înțelesul copiilor și al tinerilor.

 Considerăm că este important ca educația să continue de acasă și să se desfășoară într-un mod cât mai eficient, creativ și plăcut. Așadar, nu ezitați să ne solicitați sprijinul, noi ne vom adapta la condițiile și la resursele dumneavoastră. Ne puteți scrie un mesaj pe pagina de facebook din afiș sau să ne contactați telefonic.

“Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplicat instrument de finanţare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.”

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5