Egalitate la limită

Gloria – Steaua 2-2

Duminică, 24 august, ora 18. Stadionul municipal a fost arhiplin, în ciuda preţului destul de piperat – 50 lei biletul.

Meciul a început în forţă de ambele părţi. Steliştii au atacat la început în valuri, dar contracurile bistriţene i-au temperat repede, mai ales după golul marcat de Borbely în minutul 5, la o greşeală elementară a portarului Zapata. A fost un gol luat pe colţul scurt al porţii. Steliştii înteţesc atacurile şi înscriu în minutul 44 prin B. Stancu, care a preluat mingea de la Arthuro şi a împins-o în plasă, pe lângă portarul Albuţ. Aşadar, la pauză: 1-1.

Repriza a doua urmează parcă filmul celei dintâi. Sunt la început, atacuri de ambele părţi, dar bistriţenii insistă şi înscriu prin Hora, care l-a depăşit în viteză pe Ghionea şi l-a păcălit pe Zapata cu un şut de la 10-11 metri, min.73. Tabela de marcaj arată 2-1 pentru Gloria. Scorul rămâne neschimbat până în ultimele secunde ale meciului, când acelaşi B. Stancu execută “un lob” peste portarul Albuţ din interiorul careului, şi partida se încheie la egalitate, 2-2, în min. 93.

Au fost aliniate echipele:

GLORIA BISTRIŢA: Albuţ, Vagner, Frăsinescu, Fl. Moldovan, Panc, Diago (Volcovici, 72), Achim, R.Mărginean, C.Petre (Hora, 45), Coroian (D.Sabou, 60), C. Borbely.

STEAUA: Zapata, E. Baciu, Ghionea, Rada (M. Rădoi, 51), Neşu, Tiago, Toja (Capetanos, 77), Nicoliţă, B. Stancu, Neaga, Arthuro (Moreno, 57).

Cartonaşe galbene: Mărginean (19), C.Petre (42), Albuţ (62), Diago (70), Borbely (90), Neaga (24), Tojo (77).

Arbitri: Cr. Balaj (Baia Mare), la tuşă: Şovre şi Mudura (Oradea).

Antrenorul Ion Ovidiu Sabău nu s-a arătat mulţumit de prestaţia bistriţeană, considerând că elevii săi au dovedit lipsă de concentrare în joc. Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, dimpotrivă, nu a avut reproşuri la adresa jocului echipei sale, justificând lipsa unor titulari şi pregătirea pentru întâlnirea cu Galatasaray.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5