Elena Udrea, la Bistriţa

Elena Udrea a fost prezentă astăzi la Bistrița pentru a se întâlni cu membrii filialei județene a Partidului Mișcarea Populară. Este primul turneu al staff-ului prin țară, în frunte cu liderul Eugen Tomac. În județul nostru, Elena Udrea a inaugurat sediile PMP din Bistrița și Dumitra, la invitația liderului județean Cristian Țuțuruga.

Fostul ministru a ţinut să precizeze că la Bistriţa nu s-a mai întâmplat nimic, în ultimii doi ani, din punct de vedere investiţional. "De doi ani de zile, şi aveţi exemplu aici, la Bistriţa, nu s-a mai întâmplat nimic, nu a mai venit niciun sprijin pentru comunitate, pentru dezvoltarea proiectelor începute în mandatul Guvernului Boc. Aşa se întâmplă la nivelul întregii ţări", a declarat aceasta. .

Elena Udrea a reiterat, la Bistriţa, obiectivele formaţiunii pe din 2014, dar şi de la viitoarele alegeri pentru Parlamentul României.

„Ne propunem un scor cu două cifre la europarlamentare. Ne propunem să devenim cel mai numeros partid de centrudreapta la sfârşitul acestui an. Ne propunem să avem propriul candidat la preşedinţia României care să îl învingă în turul I  pe Crin Antonescu şi  în turul doi să câştige Preşedinţia, cu sprijinul întregului electorat de centru dreapta. Ne propunem să câştigăm alegerile parlamentare din 2016. Este un proiect politic care demarează acum, dar care se bazează pe suportul oamenilor de bine din această ţară, care cred că după 24 ani este momentul să participe la un proiect care înseamnă o altfel de politică”,  a precizat  Udrea, în cadrul conferinţei de presă, adăugând că "această emulaţie care a pornit deja  va genera un val  care va face din proiectul Mişcarea Populară un proiect câştigător în 2014 şi pe mai departe".

*** 

Eugen Tomac, preşedintele PMP, a precizat că deşi formaţiunea pe care o conduce este cea mai tânără de pe scena politică, „în mod cert va face istorie pentru România”. El a subliniat că Mişcarea Populară este şi va rămâne „partenerul preşedintelui Traian Băsescu”, partidul având „cele mai credibile voci de dreapta”. Pentru alegerile europarlamentare, liderul formaţiunii mizezază pe „rezultate mai mari decât se aşteaptă adversarii”.

         „Suntem convinşi că zilele USL-ului sunt numărate, se întrec în a pune miniştrii din ce în ce mai incompetenţi. Se conving că nu au soluţii şi credem că ceea ce putem face astăzi pentru România este să aducem în Mişcarea Populară cele mai puternice şi cele mai credibile voci de dreapta. (...) Suntem foarte mulţi în întreaga ţară, avem organizaţii peste tot. Ne bucurăm că astăzi în Bistriţa-Năsăud punem bazele unui nucleu important. (...) Suntem siguri că şi la bătălia din mai şi la prezidenţiale, Mişcarea Populară va obţine rezultate cu mult peste aşteptările adversarilor noştri”, a declarat liderul PMP, în cadrul conferinţei de presă. 

***

Elena Udrea i-a avut alături pe lideri ai PMP, precum Eugen Tomac, Teodor Baconschi, Daniel Funeriu, Cristian Petrescu, Adrian Papahagi, Laura Bota, Clement Negruţ, Florin Popescu, Florin Secară.

În trecere pe la sediul formaţiunii, au fost şi fostul deputat şi ministru al Muncii, Ioan Nelu Botiş, dar şi omul de afaceri Lucian Ungur.
...........
Citiţi ediţia print

Comentarii

08/02/14 20:33

Am trăit să o vedem și pe asta să vină iar la Bistrița d-na Nuți Udrea cu un staf personal important.Citesc din promisiunile domniei sale și ale d-lui Tomac și sunt convins că și-au învățat bine lecția ( discursurile ). Mă tem că marele mr.Prezident încearcă să ducă vasul la mal pentru a-i salva pe cei de pe el. Dar domnia sa este obișnuit de pe mare cu dictonul latin „ divide et impera ”și are deja la activ istorie în acest sens.Nu se poate împăca cu ideea că nu numai el trebuie să conducă ( deși n-ar avea voie ca președinte să se implice politic chiar și mascat ).Atunci dezbină și nimicește,iar cei care suferă sunt implicații și poporul.Dacă rămânea la București d-na Udrea la mitingul PDL ( tată ) tot în pierdere era așa că și-a mai dovedit încă o dată velitatea de traseistă.Păcat !

09/02/14 08:43
Leonardo

Citesc in acest " Rasunet " bistritean o parere a unui individ care pentru Romania nu inseamna nimic, iar ideile sale partizane si misogine sunt deja perimate aratand ingustimea mintii a milioane de romani...mare noroc ca celalalta parte de milioane inca n-au nevoie de psihiatru si este dominanta ! Si ce anume " promulgi " tu, un nimeni ? Citeam ieri : " Texte patriotice "...probabil ca cel ce le scrisese era tot un promulgator ca si tine...iata : " Tu esti partidul nostru drag si te iubim / Cu tine noi la drum pornim ..." Daca esti un nostalgic, poti emigra oricand spre Coreea de Nord sau Belarus...se pare ca nu esti insurat, fiindca daca ai fi, imi imaginez care e viata nevestei tale...jignesti pe Elena Udrea fara noima, jignesti presedintele din pricina otravurilor inhalate de la Haznaua 3 a varanului...timpul disparitiei voastre nu e departe...PMP va domina Romania, o Romanie curata, fara comunisit mafioti, talhari si penali ! Adio !

11/02/14 20:10
Den Sio Pin

Domnu' Leonardo ( di caprio sau di țapo ?. Ma intreb doar daca PMP va putea largi cumva ''ingustimea mintii a milioane de romani..'' precum afirma cretina si bezmetica viziune pe care o ai dumneata despre poporul acesta !!!???

11/02/14 20:10
Den Sio Pin

Domnu' Leonardo ( di caprio sau di țapo ?. Ma intreb doar daca PMP va putea largi cumva ''ingustimea mintii a milioane de romani..'' precum afirma cretina si bezmetica viziune pe care o ai dumneata despre poporul acesta !!!???

12/02/14 17:38

Pentru Leonardo „plutașul”
Ești destul de mult dus cu pluta,dar mai mult cu capul.Când mai postezi câte ceva referitor la vreun articol,te rog să fii mai atent la ce scri că aduci grave jugniri poporului român pe care îl împarți tu în jumătate cu minte îngustă care au nevoie de psihiatru,iar cealaltă jumătate cu minte întreagă care nu au nevoie de psihiatru,bănuind că referirile tale sunt și de ordin politic sau partinic.Nu mă interesează culoarea ta politică deși lași să se ințeleagă care este.Bagă la cap pe viitor și nu mai scrie prosti că altădată îți găsești nașul.Deocamdată atât !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5