Emil Boc: Echipele PD-L nu sunt în confruntare, ci în competiţie internă

Preşedintele Partidului Democrat Liberal, premierul Emil Boc, consideră că formaţiunea pe care o conduce va rămâne mai unită ca niciodată după Convenţia Naţională din 14 mai. „O dovadă a faptului că acest partid a fost şi va rămâne mai unit ca niciodată, după Convenţia din mai, este tocmai faptul că aici, astăzi, sunt în acelaşi loc şi în acelaşi moment două echipe care, repet, nu sunt în confruntare, ci în competiţie internă, şi care după 15 mai vor merge în continuare pe mâna PD-L, partid victorios, partid care va câştiga confruntările electorale”, a declarat Emil Boc, la finalul prezentării moţiunii pe care a propus-o pentru şefia PD-L – „România Dreaptă. România Puternică”.

Potrivit acestuia, moţiunea depusă îşi propune să continue procesul de modernizare a României şi, în acelaşi timp, să continue guvernarea PD-L după 2012, împreună cu actualii parteneri.

„România a fost într-o situaţie dificilă 20 de ani, am îndreptat-o, prin măsurile pe care le-am propus, grele, mai dureroase, dar atât de necesare ţării. Am îndreptat-o, iar acum putem să avem o Românie dreaptă, să facem o Românie puternică. (…) România prosperă este o rezultantă a României puternice”, şi-a justificat premierul alegerea acestei denumiri pentru moţiune.

În faţa Colegiului Director al PDL Bistriţa-Năsăud, primul-ministru Emil Boc a fost alături de echipa sa de susţinători – miniştrii Elena Udrea, Anca Boagiu, Traian Igaş, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, Raluca Turcan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5