Armonie deplină în aşteptarea alegerilor la PD-L

Vicepreşedintele PD-L, deputatul Ioan Oltean, susţine că în prezent, în sânul democrat-liberalilor nu există o situaţia conflictuală în preambulul alegerilor pentru structurile naţionale de conducere, alegeri programate pentru 14 mai. „Nu există la nivelul PD-L o situaţie conflictuală, nu există curente de opinie contradictorii, nu există candidaţi care ar putea determina crearea unor falii, a unui curent care să pună în dificultate partidul”, a ţinut să precizeze liderul democrat-liberal.

Săptămâna viitoare, va fi convocat Consiliul de Coordonare Naţional pentru a aproba toate procedurile prealabile care trebui îndeplinite în vederea organizării congresului. Până-n prezent, există anunţată o singură candidatură, cea a vicepreşedintelui Sorin Frunzăverde, actualul preşedinte CJ Caraş-Severin. Celelalte nume vehiculate pentru şefia PD-L, gen Vasile Blaga, Gheorghe Falcă etc., sunt doar „simple speculaţii”. „Toate candidaturile care vor fi depuse vor avea un singur scop, acela de a demonstra că în PD-L există libertatea opiniilor, posibilitatea de a te manifesta democratic şi că fiecare manifestare vizează unitatea partidului şi continuitatea în actul de guvernare”, a menţionat Ioan Oltean.

În ceea ce-l priveşte pe Emil Boc, acesta încă… cugetă dacă va candida sau nu pentru funcţia pe care o deţine. „Emil Boc se va gândi şi decizia pe care o va lua ca preşedinte al partidului şi ca prim-ministru va fi una în interesul partidului şi al guvernării. Emil Boc face întotdeauna ceea ce trebuie pentru partid. Emil este un tip extrem de raţional, care nu face un pas greşit în ceea ce priveşte funcţionarea normală a partidului şi a guvernului. (…) Sigur că este erodat, este premier de doi ani, este premierul cel mai nepopular, dar rămâne premierul care a făcut în România reformă”, a apreciat Ioan Oltean.

Altfel, în ultimele sondaje de opinie, PD-L este cotat cu 19,5 procente, susţine deputatul Ioan Oltean, însă în mod real, formaţiunea de la putere ar avea între 20-22 procente, această creştere demonstrând că „PD-L este singura forţă politică care ştie să gestioneze o reformă”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5