Europarlamentarul PNL Daniel Buda: Avem o clasă politică, uşor anchilozată, demnă de a fi schimbată

Europarlamentarul PNL Daniel Buda a declarat, vineri, la Bistriţa, că România are o clasă politică "uşor anchilozată, demnă de a fi schimbată", precizând că este foarte imortant ca şi din rândul societăţii civile să fie o manifestare mult mai serioasă, făcând referire directă la fermieri.

"Da, avem o clasă politică care, poate, este uşor anchilozată, care este demnă de a fi schimbată, dar, în acelaşi timp, cred că este foarte important ca şi din rândul societăţii civile să fie o manifestare mult mai serioasă şi aici mă refer mai ales la această zonă a fermierilor, care iată, din fericire, din nefericire, cum vreţi să o luăm, în celelalte state este extrem, extrem de prezentă. Nu de puţine ori Parlamentul European a fost blocat de fermierii care protestau împotriva politicilor de la nivelul Comisiei Europene", a afirmat europarlamentarul PNL Daniel Buda.

Comentarii

13/11/15 17:19
Puiu Crisan

Mai Bulex!, n-ai vrea sa incepem cu tine?!

16/11/15 15:32
alegator

Ce mai constatare....., ca ovazul este ascutit...! Intrebam pe Dl. Buda domnia sa ce a facut ca aceasta clasa politica sa fie mai buna..? Dar concret..., cu luari de pozitie, anterioare declansari furiei strazii.., activitate in Parlamentul European..., frectii impotriva anchilozarii... etc. Un comentator i-a spus intr-un mod mai neortodox ceva mai sus..., ma tem ca are dreptate, multi politicieni schimba macazul ca si in '89 devenind automat... "fecioare..din prostituate..." uitand ca si ei sunt exponentii fideli ai uni sistem corupt de o rapaciatate feroce...! Putina decenta.. D-le Buda...si go..off...ajunge, sa mai vina si altii!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5